Win je eigen kinderfeesttafel én een fotoshoot via Table in a Box

Katrien Sterckx is mama van drie (Marie (13 jaar), Julien (11 jaar) en Achiel (9 jaar)) én oprichtster van Table in a Box, een initiatief om mensen terug vaker samen rond de tafel de brengen. Want dat is wat Katrien graag doet; mensen laten genieten van elkaars gezelschap.

Wat is Table in a Box?

Table in a Box is een webshop waar je terecht kan voor all-in-one tafeldecoratieboxen. In zulk pakket vind je alles om je tafel mooi te decoreren mét een handleiding, een menukaart en zelfs een Spotifylist met bijpassende muziek. Zo hoef je je geen zorgen te maken om een mooi gedekte tafel en kan je ten volle genieten van de aanwezigheid van familie of vrienden.

In hun webshop kan je trouwens ook losse elementen shoppen zoals kaarsen, placemats of vazen. Ikzelf werd helemaal verliefd op hun servetten-collectie en heb mezelf dan maar even een jaarvoorraad geschonken 😉 En op de blog van Table in a Box kan je leuke en originele decoratietips vinden, waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Zie je dat leuke eitje met servet-oortjes? Dat idee komt van hun blog!

Kindertafelpakketten

Meermaals kreeg Katrien de vraag of ze ook kindertafelpakketten heeft. De meeste kindertafelversiering bestaat namelijk uit wegwerpmaterialen zoals kartonnen bordjes, bekertjes en meer. Om hier een duurzaam en herbruikbaar alternatief voor te bieden wil Katrien op zoek gaan naar inspiratie. En daar kan jij aan meehelpen!

Wedstrijd

Van 1 april 2021 tot 1 mei 2021 organiseert Table in a Box een wedstrijd voor kinderen van 7 tot 14 jaar met de uitdaging om hun droomtafel op papier te zetten. Een volwaardige jury van specialisten en kinderen zal één of meerdere ontwerpen kiezen die in het aanbod van Table in a Box geïntegreerd zullen worden. En uiteraard valt er ook iets te winnen! De winnaars krijgen namelijk de kindertafeldecoratie cadeau én worden uitgenodigd op de professionele fotoshoot om zo hun droomtafel in vervulling te zien gaan.

Foto credits; Table in a Box

Hoe kan je deelnemen?

Vul het wedstrijdformulier in op hun website. Vervolgens ontvang je een mail met praktische info én de template. Laat jouw kind hierop zijn/haar droomfeesttafel ontwerpen. Ten slotte stuur je dit design naar info@tableinabox.be

Op de dag van het gezin, 15 mei 2021, zal Table in a Box de winnaar bekend maken.

Veel succes!

Tip; organiseer je een kinderfeestje? Check dan ook eens deze leuke feestpakketten boordevol kinderactiviteiten.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: