Terug naar school met Flingo

Flingo lunch

Het is weer bijna zover! Nog eventjes en dan kunnen onze oogappeltjes weer naar school. En wie school zegt, denkt ook aan het klaarmaken van boekentassen en brooddozen, toch? Bij Flingo vind je alle nodige items om de lunchpauze van je kiddo in een heus avontuur om te toveren. Ze hebben de hipste brooddozen en lunchtassen, uitstekers en drinkbussen en zelfs pennen met eetbare inkt!

Vrolijke brooddozen

Het vullen van je deugniet zijn of haar brooddoos was nog nooit zo fijn. Dankzij de accessoires van Flingo kan je boterhammetjes tot leven doen komen en groentjes laten feesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van eetbare oogjes? Daar kan je zelfs de minst geliefde kost aantrekkelijk mee maken. Of boterhamuitstekers en boterhamstempels om letterlijk een stempel te drukken op die heerlijke broodjes.

Flingo eenhoorn snackzakje

Eenhoorn magie

Ik kreeg een supertof pakketje toegestuurd waar mijn dochtertje nog steeds voor in de lucht aan het springen is. Want ja; ik koos voor haar een eenhoorn thema, haar favoriet. Zo kreeg ze een drinkbus, brooddoos, snackzakje én snackdoosjes van Magical Unicorn. En daar kwamen dan ook nog eens vrolijke boterhamstempeltjes en een zakje eetbare oogjes bij. Ik stond dus even hoog te springen als mijn dochter. Brooddozen maken is zonet naar een heel ander level getild.

Uiteraard gingen we meteen aan de slag met al dat leuks om een magische lunch te fabriceren. De eetbare oogjes waren instant topfavoriet, ze smaken naar munt en brengen echt àlles tot leven. De boterhamstempels gebruikten we voor zowel zachte groenten als boterhamsneetjes. Je kan er uiteraard ook fruit mee uitsteken. Als je ze voor brood gebruikt, raad ik je wel aan om wit brood te gebruiken, op multigranenbrood kwam het minder tot zijn recht.

Onze kleuter Charlotte gaat ongetwijfeld heerlijke lunchpauzes beleven dankzij al deze eenhoorn magie. Het snackzakje werd onmiddellijk vol lekkers gepropt en als ik haar liet doen zou ze alle snoepoogjes naar binnen hebben gewerkt.

Flingo brooddoos

Over Flingo

Op 15 augustus vierde Flingo haar éénjarig bestaan. Deze leuke webshop wordt gerund door Griet, een sterke dame die er 100% voor gaat om haar passie te volgen. Ben je op zoek naar originele back-to-school items én wil je daarenboven een talentvolle ladyboss steunen? Surf dan gauw even naar Flingo!

* Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

2 gedachten over “Terug naar school met Flingo

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: