TAO Kids te Schoten; kinderkledij met een positieve knipoog

TAO Kids Schoten

De keten Tape à l’œil is reeds goed vertegenwoordigd in Frankrijk en Wallonië en wil nu ook Vlaanderen laten kennismaken met hun toffe kinderkledij. Op 14 augustus 2021 openden ze hun 3e winkel in Vlaanderen; TAO Kids te Schoten. Samen met mijn kinderen was ik uitgenodigd om deze feestelijke dag bij te wonen.

Toen we toekwamen aan de gloednieuwe TAO Kids winkel, viel ons oog meteen op het vintage roze wagentje dat buitenstond. Vooral de geur van versgebakken wafels lokte mijn kids er naartoe. Ze kregen een fancy schmancy wafel op een stokje met wat chocoladesaus en kleurrijke toppings naar keuze. Geloof me, hun met chocolade besmeurde snoetjes spraken boekdelen.

Binnen waren ze onder de indruk van de creatieve workshop van Elisa Guarraci. Leo hong vrijwel meteen onder de verf (dat paste mooi bij die chocoladesnor 😉) en Charlotte liet de kunstenares in zich naar boven komen met verf en krijtjes. Het was mooi om te zien hoe Elisa samen met de aanwezige kinderen het kunstwerk liet groeien. Elk kind droeg zijn eigen steentje bij.

De kracht van woorden

Twee toiletbezoeken (want ja, mijn kleuter blijkt gefascineerd te zijn door toiletten), enkele snelle dansmoves bij de kinder-dj, een geplofte ballon en bijhorende dramabui verder, kon ik de collectie van naderbij bekijken. “De kracht van woorden” heet ze, hun nieuwe Back To School collectie. Zo zie je teksten terugkomen als “Eternal smile”, “Be a legend” en “Love yourself”. Heel positieve en mooie woorden die het resultaat zijn van een workshop van de Brusselse dichteres Joy.

Ik viel als een blok voor de jongenskledij. Mooie stuks vinden voor mijn zoontje vind ik echt niet vanzelfsprekend. Maar deze prints en opschriften zijn absoluut helemaal m’n ding. Niet schreeuwerig, wel speels en met een boodschap. Ook voor Charlotte vond ik er toffe items, zoals een zwierig jurkje en jasje met bloemenprint.

Meer over TAO

De gloednieuwe TAO Kids store bevindt zich op de Bredabaan 1211 te Schoten, tussen JBC en Leen Bakker. Je vindt er kledij voor kids en tweens tot 16 jaar. TAO staat voor Tape à l’œil wat Frans is voor “in het oog springend” of “opvallend”. Hun kernwaarden zijn passie, moed, verantwoordelijkheid en prestaties.  Zo willen ze hun verantwoordelijkheid nemen om te streven naar meer milieuvriendelijke mode. Bovendien met een optimistische visie, want ze pleiten voor de “ontwikkeling van eenieder, de cultuur van verschil en complementariteit, om de wereld van morgen nog beter, meer verenigd en rijker van kleur te maken!”

Korting!

Fijn aan TAO Kids is dat de kledij tof en betaalbaar is, én het bedrijf voor mooie waarden staat. Wil je ook graag kennismaken met hun collectie? Dan is het nu hét moment, want dankzij de “Original days” actie scoor je kortingen tot 50% !

* Deze blog bevat affiliate links.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: