Yes, ik ben freelance social media sidekick!

social media sidekick

Oh wat spannend! Vanaf heden ben ik zelfstandige in bijberoep. Als social media sidekick wil ik namelijk gepassioneerde ondernemers ondersteunen in hun online verhaal.

Tijd voor actie

Een tijdje geleden kwam ik tot het besef dat mijn huidige baan me geen energie meer gaf. Toen dit ook fysiek begon door te wegen, ik niet meer kon genieten van de kleine dingen en zelfs glimlachten moeite koste, was het me duidelijk; ik moést actie ondernemen.

Dus begon ik met alles op een rijtje te zetten. Ik schreef op wat me wel energie gaf, en wat niet. Het was me duidelijk dat ik iets moest doen met m’n creatieve kriebel, mijn passie voor social media en de creatie van content. Om me extra kracht te geven in dit proces ging ik langs bij een lifecoach. Dankzij Laila groeide mijn zelfvertrouwen en wist ik zéker dat ik op de juiste weg zat.

Ik besloot om een deeltijdse functie te zoeken in een marketing richting. Liefst in een omgeving met aandacht voor menselijk kapitaal en zonder pure focus op harde KPI’s. Een deeltijdse functie, want ik wou ruimte om mijn freelance activiteiten verder te laten groeien.

En zo start ik volgende week een nieuw, halftijds avontuur bij KdG Hoboken als content creator. Enorm spannend en wat heb ik er zin in! Ik laat ook enkele fijne collega’s achter, die ik absoluut ga missen. Maar ik voel tot in m’n kleine teen dat dit een stap is die ik moést maken.

Social media sidekick

Naast mijn nieuw avontuur in loondienst ben ik nu ook officieel zelfstandige in bijberoep. Mijn doel is om gepassioneerde ondernemers te ondersteunen in hun online verhaal. Zo hoop ik met mijn jarenlange social media expertise bij te dragen aan de online visibiliteit van creatievelingen.

Op maat, volgens hun verhaal, maar wel met mijn zachte touch. Want yes, ik ben hooggevoelig. En waar ik dat vroeger zoveel mogelijk trachtte te onderdrukken, besef ik nu dat dat mijn allergrootste sterkte is. En daar zet ik dan ook op in. Want die eigenschap helpt me om behoeften aan te voelen, passende woorden en beelden te zoeken en mijn hart te leggen in alles wat ik doe.

Ik geloof erin dat je als ondernemer succesvol online aanwezig kan zijn zonder druk of stress. En als het gewoon niet jouw ding is, dan besteed je het toch gewoon uit? Ik neem het graag van je over, op een authentieke manier en volgens jouw verhaal.

Je kan bij mij terecht voor social media management, content creatie en advies. Maar ook met alle andere vragen rond jouw online verhaal help ik jou graag. Meer over mijn services lees je op deze pagina.

Whoehoe, wat heb ik er zin in!

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: