Heerlijk dromen met SNURK beddengoed

SNURK is fijn merk dat staat voor origineel beddengoed, loungewear en tegenwoordig zelfs mondkapjes. Alle prints die je op hun prodcuten ziet hebben ze zelf gemaakt, met camera en photoshop. Zo willen ze kwaliteit leveren die mooi én leuk is. Bovendien gebruiken ze enkel biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd) dat duurzaam geproduceerd wordt te Portugal. Prachtig toch?

Snurken als een roze prinses

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen, want het beddengoed van SNURK is écht onvergetelijk. Dankzij dit leuke linnen kan je namelijk wegdromen als koningin of dinosaurus. Mijn dochtertje Charlotte mocht een roze prinsessennacht tegemoet gaan onder de dekbedovertrek prinses “Princess Pink”. Oh wat was ze blij! Charlotte is 4 jaar en helemaal begeesterd door alles wat roze is of een kroontje heeft. Zo’n sprookjesachtig beddengoed deed haar oogjes dus helemaal fonkelen. Het leuke is dat deze print ook verkrijgbaar is in andere maten, dus ook prima geschikt voor volwassen prinsessen. Of voetballers, zeemeerminnen, ridders en nog veel meer!

Snurken onder blauwe streepjes

Naast hun fantasierijke designs, heeft SNURK ook andere prints. Zo liggen mijn man en ik tegenwoordig heerlijk te snurken onder de Breton Bonsoir 2 persoons dekbedovertrek. De blauw-crème gestreepte print doet geloven dat het beddengoed een gebreide structuur heeft maar toch is ook dit linnen gemaakt van duurzaam biokatoen. En moesten we de streepjes beu zijn (wie krijgt er nu ooit genoeg van streepjes?), dan draaien we alles gewoon om, want aan de achterzijde staat een lichte stipjes-print.

Mijn ervaring met SNURK beddengoed

Wat ik handig vind aan de bedovertrekken is dat ze langs één kant volledig open zijn. Veel gemakkelijker om het deken erin te krijgen dus, en geen vervelende flappen die aan de bedrand blijven hangen. Het beddengoed is zacht, maar toch stevig.

Het gevoel voor humor van SNURK is trouwens heerlijk, zo hebben ze een compleet effen witte set die ze “Invisible Man” hebben genoemd. Ik zat dus serieus te zoeken naar waar die man op het linnen stond, tot ik in de begeleidende tekst las dat de naam een grapje is 😀

Dat, in combinatie met het duurzame GOTS-katoen en de originele prints is voor mij dé reden om achter dit leuke merk te staan!

* Deze blogpost bevat gekregen producten.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: