Services

Ben jij een soulpreneur, een bezielde ondernemer?
Wil jij vanuit zachtheid online aanwezig zijn?
Ik verlicht jou graag.

Foto; Sofie Vansteelant

Wie ben ik?

Ik ben Evelyne, mama van Charlotte en Leo. Ik ben hoogsensitief en volgde mijn hart door de sprong te maken als freelancer. Heel bewust kies ik om te werken voor soulpreneurs, bezielde ondernemers. Want dat is waar ik energie van krijg, dat is wat mijn hart vol maakt.

Sinds 2014 ben ik actief op Instagram en in de zomer van 2020 lanceerde ik mijn eigen blog. Uiteraard ben ik ook aanwezig op andere social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Pinterest, TikTok, .. . . Mijn expertise ligt echter vooral bij Instagram en alles wat met content creatie te maken heeft. In mijn online avonturen kwam ik heel wat ups en downs tegen en die kennis en ervaring deel ik graag met jou.

Werkwijze

Ik werk zoveel mogelijk 1-op-1 en op jouw maat. Mijn doel is om bezielde ondernemers te ondersteunen in hun online verhaal.

Vind je het moeilijk om online aanwezig te zijn volgens jouw eigen flow? Zie je om je heen commerciële aanpakken die niet bij jou passen? Ik ga graag met je op zoek naar content (foto, video, tekst) die helemaal in lijn ligt met wie jij bent en waar jouw zaak voor staat.

  • Samen bespreken we jouw online verhaal tijdens een vrijblijvende videocall. Wat kost energie, wat niet? Zo benoemen we de struggles en bekijken we hoe ik dit voor jou kan verlichten.
  • Boven alles werk ik op maat. Op jouw maat. Van foto tot woord tracht ik de sfeer weer te geven waar jij voor staat.
  • Geen pushy challenges of zotte targets, wel een zachte, authentieke aanpak zodat jouw online aanwezigheid jou minder energie kost.
Foto; Sofie Vansteelant

Mijn passie bevindt zich op het punt waar copywriting, fotografie en video samenkomen. Kortom; verhalen vertellen, in woord én beeld. Dàt drijft me. Met plezier ontzorg ik jou daar dan ook in.

Hoe kan ik jou helpen?

Graag ondersteun ik jou door middel van een content shoot, copywriting en online cursussen. Klik hieronder op de dienst waar je meer over wil weten voor meer info.

Wens je me in te schakelen voor een ander project of ontvang je graag een offerte op maat? Dat kan zeker ook! Contacteer me.

Wat zeggen klanten over mijn werk?


Sense and soul

Dankjewel Evelyne om mijn ideeën in beeld om te zetten. Ik wist niet waar te beginnen maar alle reels zijn zeer geslaagd en brengen dankzij jouw input, meedenken en enthousiasme de boodschap op een krachtige en fijne manier over. Ben er erg blij mee en het smaakt naar meer. Ik raad het iedereen aan!

Saskia Cardinaels – Sense and SoulKersje op de taart

Social media… het helpt je bedrijf vooruit maar hoe doe je dit juist? Mijn contact met Evelyne was meteen goed. Ze kwam met een glimlach bij me aan en gaf duidelijk antwoorden op mijn vragen. (Die ik op voorhand al had mogen doorgeven) Er werd persoonlijk gewerkt en alles wat ik wilde aan bod laten komen kwam voorbij. De uitleg was duidelijk en zeer leerrijk. Ik heb er zeker iets van op gestoken en ging meteen aan de slag met de gegeven tips! Evelyne heeft een zeer aangename stem om naartoe te luisteren. Het was fijn om haar op bezoek te hebben als leraar van dit speciale gegeven.

Ellen Mattheeussen – Kersje op de taart


Zin om samen aan de slag te gaan?

Graag meteen face to face? Plan hieronder een videocall met me in.

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: