Services

Ben jij een gepassioneerd ondernemer?

Maar kost het jou energie om online aanwezig te zijn?

Dan verlicht ik jou graag.

Mijn passie bevindt zich op het punt waar copywriting, fotografie en design samenkomen. Kortom; verhalen vertellen, in woord én beeld. Dàt drijft me. Met plezier ontzorg ik jou daar dan ook in.

Samen bespreken we jouw online verhaal. Wat kost energie, wat niet? Zo benoemen we de struggles en bekijken we hoe ik dit voor jou kan verlichten.

Boven alles werk ik op maat. Op jouw maat. Van foto tot woord tracht ik de sfeer weer te geven waar jij voor staat.

Geen pushy challenges of zotte targets, wel een zachte aanpak zodat jouw online aanwezigheid jou minder energie kost.

Evelyne Mertens

Hoe kan ik jou helpen?

Content creatie

Samen bekijken we hoe ik in de stijl die bij jou past blogberichten schrijf, foto’s en/of video’s maak. Zo vertellen we jouw verhaal in woord en beeld en heb jij voldoende content om jouw socials de komende tijd te laten bruisen.

Social media management

Wil je graag (een stukje) van jouw social media beheer uitbesteden? Ik neem het met plezier van je over! Op een authentieke manier en volgens jouw vibe.

1-op-1 social media advies

Weet je niet waar te beginnen? Is Instagram één groot doolhof voor jou of slorpt het al jouw tijd op? Van basiscursus Instagram tot Reels maken, graag zit ik met jou samen om mijn tips & trics te delen.


Sense and soul

Dankjewel Evelyne om mijn ideeën in beeld om te zetten. Ik wist niet waar te beginnen maar alle reels zijn zeer geslaagd en brengen dankzij jouw input, meedenken en enthousiasme de boodschap op een krachtige en fijne manier over. Ben er erg blij mee en het smaakt naar meer. Ik raad het iedereen aan!

Saskia Cardinaels – Sense and SoulKersje op de taart

Social media… het helpt je bedrijf vooruit maar hoe doe je dit juist? Mijn contact met Evelyne was meteen goed. Ze kwam met een glimlach bij me aan en gaf duidelijk antwoorden op mijn vragen. (Die ik op voorhand al had mogen doorgeven) Er werd persoonlijk gewerkt en alles wat ik wilde aan bod laten komen kwam voorbij. De uitleg was duidelijk en zeer leerrijk. Ik heb er zeker iets van op gestoken en ging meteen aan de slag met de gegeven tips! Evelyne heeft een zeer aangename stem om naartoe te luisteren. Het was fijn om haar op bezoek te hebben als leraar van dit speciale gegeven.

Ellen Mattheeussen – Kersje op de taart


Evelyne Mertens services

Zin om samen aan de slag te gaan?

Graag meteen face to face? Plan hieronder een videocall met me in.

%d bloggers liken dit: