Reelly you

Foto; Sofie Vansteelant

Leer hoe je video als krachtige content inzet op jouw socials. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier die écht bij jou past.

Om je heen zie je meer en meer ondernemers video’s (op Instagram beter bekend als reels) inzetten. Je beseft dat het een meerwaarde is om zelf ook video’s te gaan delen. Maar je weet niet goed hoe. Want hoe begin je daaraan? Een concept bedenken, het opnemen, de montage, … ? En het allerbelangrijkste; hoe zorg je ervoor dat dit helemaal op jouw manier is? In jouw eigen stijl, volgens jouw eigen vibe en binnen jouw eigen grenzen.

Ik ondersteun je daar erg graag bij. Als hoogsensitieve social enthousiast met het diploma van maatschappelijk werker, zoek ik continu balans tussen de harde marketing en de zachte persoonlijkheid van bezielde ondernemers. Voor mij moet jouw gevoel kloppen. Wil je jouw gezicht niet tonen op camera? Helemaal prima, ik ken verschillende andere invalshoeken die ik graag aan je voorstel.

 • Heb je geen idee hoe je met reels moet beginnen, maar wil je dat wel graag?
 • Vind je het moeilijk om er in je eentje mee te starten?
 • Je hebt een basiskennis van Instagram, maar die reels-knop durf je nog niet indrukken?
 • Heb je geen inspiratie om toffe reels-topics te bedenken?

Bekijk dan gauw mijn standaardpakket hieronder, ik stelde het speciaal volgens jouw noden samen. Wens je graag een offerte op maat? Dat kan absoluut, contacteer me dan even.

*Vervoerskosten inbegrepen voor Kapellen en randgemeenten. Voor andere regio’s komt er een bijkomende vervoerskost bij.

Zo krijg jij;

 • 1-op-1 reels advies én ondersteuning;
  • Concept bedenken (we maken samen een lijstje met ideeën waarvan we er 3 uitwerken, zo heb je meteen concepten om daarna zelf mee aan de slag te gaan)
  • Opnames (wat je nodig hebt, waar je rekening mee moet houden, etc.)
  • Montage (ik toon je welke apps ik gebruik en hoe deze werken)
  • Online zetten (ik geef je enkele tips om jouw reel succesvol online te zetten)
 • 3 afgewerkte reels die je meteen kan inzetten op jouw socials
 • de mogelijkheid om achteraf bijkomende vragen te stellen via de besloten Facebook groep
 • met oog voor jouw noden én grenzen

Meer nog; doorheen deze workshop wil ik je graag tonen waar jouw kracht als ondernemer ligt. Wil ik je zelfzekerder maken. Want ik geloof in jouw unieke energie en die gaan we samen weergeven op video.

Wil je samen met reels aan de slag gaan? Boek hieronder alvast jouw brainstormsessie;

Ontdek de feedback van mijn klanten over “Reelly you”;

Zin om samen aan de slag te gaan?

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: