Reels

Foto; Sofie Vansteelant

Zet video als krachtige content in op jouw socials. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier die écht bij jou past.

Om je heen zie je meer en meer ondernemers video’s (op Instagram beter bekend als reels) inzetten. Je beseft dat het een meerwaarde is om zelf ook video’s te gaan delen. Maar je weet niet goed hoe. Want hoe begin je daaraan? Een concept bedenken, het opnemen, de montage, … ? En het allerbelangrijkste; hoe zorg je ervoor dat dit helemaal op jouw manier is? In jouw eigen stijl, volgens jouw eigen vibe en binnen jouw eigen grenzen.

Ik ondersteun je daar erg graag bij. Als hoogsensitieve social enthousiast met het diploma van maatschappelijk werker, zoek ik continu balans tussen de harde marketing en de zachte persoonlijkheid van bezielde ondernemers. Voor mij moet jouw gevoel kloppen. Wil je jouw gezicht niet tonen op camera? Helemaal prima, ik ken verschillende andere invalshoeken die ik graag aan je voorstel.

  • Heb je nood aan enkele krachtige reels die jouw volgers tonen waar jouw zaak voor staat?
  • Je hebt geen idee hoe je met reels moet beginnen, maar je wil dat wel graag?
  • Je hebt een basiskennis van Instagram, maar die reels-knop durf je nog niet indrukken?
  • Heb je geen inspiratie om toffe reels-topics te bedenken?
  • Je wil niet dansen, misschien zelfs je gezicht niet tonen op camera?

Bekijk dan gauw mijn reels pakket hieronder, ik stelde het speciaal volgens jouw noden samen. Wens je graag een offerte op maat? Dat kan absoluut, contacteer me dan even.

*Exclusief btw & vervoerskosten aan €0,5 / km

Dankzij deze reels kan je jouw volgers tonen waar jouw kracht als ondernemer ligt. Jouw unieke energie weergeven op video; dát doen we.

Ontdek de feedback van mijn klanten over mijn reels shoots;

Zin om samen aan de slag te gaan?

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: