Receptjes

Halloween hapjes voor kids

10 Halloween hapjes voor kids

T’is weer griezelmaand! Ga aan de slag met dit thema om de leukste kidsproof hapjes op tafel te spoken.

15 minuten recepten

Mijn favoriete, kidsproof 15-minuten recepten

Eén kind aan jouw been, de andere roept dat ie honger heeft en jij moet nog aan het eten beginnen. Herkenbaar? Hier alvast wel 😀 Daarom bundelde ik voor jou mijn favoriete 15-minuten recepten.

6 x creatief met overgebleven paaseieren

Zit je met een overschot aan paaseieren? Ga er dan creatief mee aan de slag en maak bijvoorbeeld één van deze 6 snelle lekkernijen!

Pulled jackfruit wraps

Deze pulled jackfruit wraps zijn een fijne variant én bovendien goedgekeurd door mijn kids. Niet moeilijk om te maken, wel boordevol smaak.

Gezonde kidsproof freakshake

Kidsproof, gezonde freakshakes

Freakshakes zijn zoet mooi, maar ook echte suikerbommetjes. Zeker niet ideaal voor kids dus :s Ik deel graag een gezonde, kidsproof variant met je.

Kersthapjes

3 x snelle, originele én kidsproof kersthapjes

Als ik aan Kerst denk, proef ik meteen al die lekkere feestgerechten. De vreugde begint reeds bij de hapjes. En ook de kids vinden dat een heerlijk momentje! Maak het helemaal Kerst- én kidsproof met deze feestelijke hapjes.

Pompoen taart

Pompoen seizoen! 5 x recept inspiratie

Je kan er niet om heen; het is herfst en de pompoenen vliegen je om de oren. Wist je dat pompoen een heel veelzijdige groente is? Ik geef je graag wat inspiratie om er zelf mee aan de slag te gaan.

Vriezerkoken

Vriezerkoken; tips voor beginners

Elke dag vers koken is niet altijd evident, zeker niet als je onder tijdsdruk staat of wanneer er een cutiepie aan je been hangt te jengelen. Vriezerkoken is dan misschien wel dé oplossing voor jou!

De hapjesplank; ultiem apéro plezier

De hapjesplank is helemaal hip en trending. Voor dit heerlijke apéro momentje hoef je niet over kooktalent te beschikken. En het kan zelfs helemaal kidsproof. Ik toon je graag hoe je dat aanpakt!

Mama blog België

Frisse dadel-limoen balletjes

Balletjes zijn helemaal hip. Met havermout, walnoot of kokos. De combinaties zijn praktisch eindeloos. Ze zijn raw, vegan en vooral een heerlijk tussendoortje. En voor deze dadel-limoen balletjes heb je slechts 3 ingrediënten nodig!

Nutella fruitsaté’s

Voor die hele warme zomerdagen is dit een heeeerlijk hapje! Bovendien gemaakt in een wip en aan te passen naar eigen smaak. Haal al maar gauw die pot Nutella boven!

Easy peasy vegan banana bites

Ben je geen keukenprins(es) en moet koken snel gaan voor jou? Dan is dit recept ideaal! Je kan bovendien dit hapje warm of koud serveren, dus ook prima om op voorhand klaar te maken.

Snelle aardbei yoghurt hap

Deze aardbei yoghurt hap is dé ideale snack voor prinsen en prinsessen die niet graag lang in de keuken staan. Lekker fris en zomers!

%d bloggers liken dit: