Ravi; geef eens een originele giftbox cadeau!

Originele giftbox

Een passend én uniek cadeau vinden kan best een hele uitdaging zijn. Daar speelt Ravi handig op in met hun originele giftbox concept. Ze hebben een ruime selectie aan geschenkdozen en bovendien kan je ook zelf een box samenstellen naar keuze.

Ravi heeft een uitgebreid assortiment aan ready-to-send boxen onder andere voor hem, voor haar of voor de kids.  Ook hebben ze seizoensgebonden geschenkdozen, zoals bijvoorbeeld voor Moederdag. Wil je liever een eigen combinatie samenstellen? Dat kan zeker! Zo stelde ik een box samen met artikelen voor een happy-mommy-giftbox voor … mezelf. Want hé, wij mama’s mogen ook eens aan onszelf denken, toch? 😊

Mijn zelf samengestelde giftbox

Ik koos dus voor een zelf samengestelde Happy Mommy box met deze cadeautjes;

  • Een groene jade massage-roller.  Vooral gekend om op je gezicht te gebruiken en bijvoorbeeld een crème goed te laten inwerken, maar kan op het ganse lichaam gebruikt worden.  Bevordert doorbloeding, vermindert donkere kringen en lijntjes.
  • Een doos waanzinnig lekkere “hippo’s” van het Belgische Barú, chocolaatjes met truffelvulling.
  • Een fles Zuid-Afrikaanse witte wijn, Sauvignon Blanc.  De aanzet is fruitig met vooral exotische aroma’s, gevolgd door een verfrissende afdronk. 
  • Een zakje Torres chips met zwarte truffel.

De doos kwam netjes en ongeschonden toe, mét zelfs een handgeschreven kaartje. Echt zo’n fijn geschenk om toegestuurd te krijgen!

De roller vond ik een relaxte toevoeging aan m’n ochtendritueel en de chips waren in no time op! In de chocolaatjes zat een heerlijke crunch, njaammm. En dat flesje wijn maakte mijn me-time momentje helemaal af. Liever zonder alcohol? Dan heeft Ravi ook enkele heel fijne opties van bubbels tot gin & tonic!

Meer over Ravi

Het mooie aan Ravi is dat ze alle boxen zorgvuldig samenstellen met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Zo bestond de vulverpakking rond de doos die ik mocht ontvangen bijvoorbeeld uit een gerecycleerde verpakking.

Ravi is gevestigd te Rotselaar maar verzend giftboxes over de grenzen heen. Wist je trouwens dat ze nog maar recent de naam “Ravi” hebben aangenomen? Dit staat voor het Franse bijvoeglijk voornaamwoord met de betekenis blij /gelukkig / verheugd. Mooi toch!

Handig weetje; een mogelijke extra optie is de “Do not open until” sticker, zodat je de box tijdig kan bestellen en laten leveren maar de ontvanger duidelijk weet wanneer hij de verrassing mag openen.

Psst; ook een heel fijn idee als kraamcadeautje natuurlijk! Meer inspiratie voor originele kraamcadeaus kan je in deze blog vinden.

* Deze blog bevat gekregen producten

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: