Props om jouw personal branding fotoshoot nog meer “jou” te maken

Props personal branding fotoshoot
Staat er een personal branding fotoshoot of content shoot op jouw planning? Dan heb je ongetwijfeld al nagedacht over wat je allemaal dient mee te brengen. Uiteraard enkele outfits en jouw stralende glimlach maar … wat nog?

Om jouw sessie volledig te doen slagen breng je best ook enkele items mee die jouw beelden helemaal “jou” maken. Voorwerpen helpen je overigens ook om een natuurlijke pose aan te nemen. En dat is nét wat je wil.

Ik inspireer je graag met enkele items (beter gekend als “props”) die je kan voorzien tijdens jouw personal branding fotoshoot;

1. Alledaagse voorwerpen

Voorwerpen die je dagelijks gebruikt tijdens jouw werk. Dat kan de klassieke laptop of gsm zijn. Maar evengoed een vrolijke agenda, camera, naaimachine of printer.

2. Feest!

Vier je binnenkort een (bedrijfs)verjaardag, kerst of speciale actie? Denk dan ook aan props die bij deze festiviteit passen. Confetti, bubbels, bellenblaas, sterretjes vuurwerk of een feesthoedje bijvoorbeeld.

3. Human touch

Een “klant”. Yup, een menselijke prop kan ook erg handig zijn. Zo krijg je beelden met meer interactie. Deze persoon hoeft overigens niet persé herkenbaar op beeld te komen.

4. Jouw touch

Iets dat typisch is voor jou. Lust je graag chocolade? Ben je een kauwgom-addict? Heb je een kat die je dolgraag ziet? Is er een boek dat jouw leven heeft veranderd? Dan is het ideaal om ook hier beelden van te maken (en je hebt er meteen een content ideetje bij ;)).


Deze enthousiaste ondernemers maakten ten volle gebruik van leuke props voor hun personal branding fotoshoot;

Deze foto”s nam ik tijdens de content shoots van Bohosan – Adminiplan – All Age Beauty – Poké Poké Foodtruck

Ook nood aan frisse foto’s en video’s die je kan gebruiken voor jouw social media profielen, website, nieuwsbrief, … ? Boek hier jouw content shoot.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: