Proef Hawaï in Kapellen dankzij Nui Poké

Nui Poké Kapellen

Zin in een vleugje vakantiegevoel? Dan moet je bij Nui Poké zijn. Deze gezellige zaak vind je in hartje Kapellen (yup, mijn hometown).

Poké wat?

Bij Nui Poké eet je heerlijke, verse poké bowls. Een poké bowl is een traditioneel gerecht uit Hawaï. Poké betekent “in stukjes snijden” en is dus een verwijzing naar de fijn gesneden rauwe vis die oorspronkelijk het hoofdingrediënt van dit gerecht was. Ondertussen zijn poké bowls uitgegroeid tot een erg kleurrijk gerecht met een gevarieerde mix van gezonde, verse ingrediënten zoals vis, kip, tofu en groenten.

Nui Poké

Die kleurrijke mix vind je ook terug bij Nui Poké. Je kan er kiezen voor een homemade favorite; een vaste mix op de menukaart. Of je kiest gewoon zelf stap voor stap de ingrediënten die jij het lekkerste vindt. Zo volg je 6 stappen van basis tot finishes om een bowl naar jouw smaak samen te stellen. Graag veggie of vegan? Dat kan prima, want jij kiest de ingrediënten zelf.

Leuk weetje; Het woord “Nui” heeft meerdere betekenissen in het Hawaiiaans en staat voor groots, veel, of een veelvoud van.  ‘Aloha nui loa’ betekent bijvoorbeeld heel veel liefde. Nui Poké staat dan ook voor de liefde voor kwaliteit, smaak en versheid.

Mijn ervaring

Ik heb reeds meerdere malen poké bowls afgehaald bij Nui Poké. Ideaal wanneer ik mezelf wil trakteren op een lekkere lunch tijdens een dagje thuiswerken.

Maar je kan er ook ter plaatse eten. En dat is wat ik recent deed met mijn man. De inrichting is kleurrijk en doet je wegdromen naar een tropische vakantiebestemming.

We kozen onze favoriete ingrediënten uit de uitgebreide lijst van mogelijkheden. Mijn man ging voor zalm, ik voor tamago (japans omelet). Hij koos voor spicy, ik voor wat minder pikant. Als basis nam mijn man witte rijst, ik wou de zucchini (courgette in de vorm van spaghetti slierten) uitproberen.

De ingrediënten zijn steeds vers, wat bij dit type gerecht echt enorm belangrijk is. Dat zie én proef je dan ook; van avocado tot granaatappel. Ik was heel tevreden van mijn keuze en aangenaam verrast door de smaakvolle tamago en knapperige zucchini. Ook mijn man smulde zijn bowl tot de laatste rijstkorrel met smaak op.

De bowls zijn goed gevuld, maar heb je toch nog een klein goestingske? Bestel dan een vegan dessertje, die zijn héérlijk als afsluiter!

Kortom; zin in een gezonde lunch of dinner? Dan raad ik je Nui Poké zeker aan!

* Deze blog bevat gekregen producten. De meningen in deze blog beschrijven mijn eerlijke, oprechte ervaring.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Eén opmerking over 'Proef Hawaï in Kapellen dankzij Nui Poké'

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: