Over mij

Foto; Sofie Vansteelant

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Voilà! Trotse mama van Charlotte (2017) en Leo (2019), die iets té gevoelig is en teveel nadenkt, enorm kan genieten van de kleine dingen en dol is op desserts.

Graag ben ik creatief bezig en vandaar ook deze blog. Hier deel ik tips en ervaringen met jou. Niet over het moederschap, maar wel andere leuke weetjes of must-do’s die voor elke mama interessant zijn. Zoals lifestyle-tips, knutselactiviteiten of uitstapjes. En voor ondernemende zielen, deel ik graag mijn tips m.b.t. social media en ondernemen in het algemeen. Want hoe mooi is de wereld als we delen met en lief zijn voor elkaar?

Toen ik me eind oktober 2021 op het randje van een burn-out bevond, besloot ik om me te focussen op mijn creativiteit en maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Zo ben ik nu aan de slag als freelancer waarbij ik bezielde ondernemers ondersteun op het vlak van content creatie (foto / video / tekst).

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: