7 originele geschenken voor de liefste juf of meester!

Cadeau juf

Dat het voor niemand een gemakkelijk jaar was staat vast. En ook de juffen en meesters hebben het beste van zichzelf gegeven om onze kids toch een fijn schooljaar te bezorgen. Ze verdienen dus absoluut een leuke attentie op het einde van het schooljaar. Een koekje of kaartje, of iets originelers. En voor dat laatste bezorg ik jullie graag wat inspiratie met 6 tips voor een origineel geschenk voor de liefste juf of meester.

Gepersonaliseerd armbandje

Een superlief ex-colegaatje van me is recent haar eigen juwelenaccount gestart op Instagram. Ze maakt onder andere vrolijke oorbellen en brillenkoordjes. Ook heeft ze hele leuke armbandjes die je kan laten personaliseren op vlak van kleur en naam. Hoe leuk is het om zulke armband te schenken met “Liefste juf” of zelfs de naam van de juf in kwestie? Ik ben gesmolten voor dit idee, dus Charlotte’s juf mag zich alvast aan zulk fijn armbandje verwachten.

Macolat

Wil je graag iets lekker én uniek schenken aan die superleerkracht? Dan zijn de lekkernijen van Macolat het ideale eindejaarscadeau. Deze combinatie tussen Zuid-Afrikaanse macadamianoten en Belgische chocolade is heerlijk en zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij de juf of meester.

Vergeet-me-nietjes

Die juf of meester die jouw kind nooit zal vergeten is een bloemetje waard! En dan is er natuurlijk niets toepasselijker dan vergeet-me-nietjes, zoals in dit schattige kleine potje. Schrijf of teken er nog iets leuks bij en het wordt een geschenk dat de juf/meester zeker zal bijblijven.

Foto; Dille & Kamille

Zeg het met een boek

Het boek “Ik ga je missen juf” is voor juffen, meesters en kids vanaf 4 jaar. Het gaat over de laatste schooldag en een bever die zijn juf heel erg gaat missen. Hoe mooi is dit om aan de leerkracht te schenken? Indien je liever voor een andere insteek gaat is het boek “Juf verdient een standbeeld (en de meester ook)” dan weer een prachtige idee.

Cadeaudoosje met chocolade en bloemzaadjes

Dit leuke doosje valt sowieso in de smaak bij die topjuf of supermeester. Op de verpakking staan vrolijke papieren vliegtuigjes. In het doosje zit een leuk Tony Chocolonely reepje met de tekst “Chocolade is toch altijd het juiste antwoord?” en een linnen zakje met bloemzaadjes waar “Bedankt hé juf” opstaat. Bovendien zit er ook een kaartje bij met de tekst “It takes a big heart to teach little minds”, mooi toch? Je kan er uiteraard ook nog zelf een boodschap bijschrijven voor je het gaat overhandigen. Oh en ze verzenden heel snel, ideaal dus voor een last-minute cadeautje!

Foto; Bol.com

Geef je hart cadeau

Uiteraard niet letterlijk, maar hoe spreekwoordelijk mooi is het om het met je hart te zeggen? Deze leuke hartjes uitstekers lenen zich daar ideaal toe. Doe er een tof kaartje bij en zet er iets liefs op zoals bijvoorbeeld “Lieve juf, zooooveel hartjes voor jou, ik ga je missen!”. Daar smelt ze sowieso voor!

Foto; Flingo webshop

Kraskaart

Een kraskaart is origineel én altijd een beetje spannend. Ze bestaan voor allerlei gelegenheden en dus uiteraard ook voor de coolste meester of die toffe juf. Bij CDKN with Friends vind je trouwens nog heel wat andere leuke cadeautjes, ook voor jezelf 😉

Foto; CDKN with Friends conceptstore

* Deze blog maakt gebruik van affiliate links.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: