Online ondernemen

Dag lieve ondernemer,

Graag deel ik met jou mijn ervaring en kennis op het vlak van online ondernemen. Bloggen deed ik al in 2005 (toen nog over mijn AFS-avonturen in een Filippijns gastgezin). Op Instagram ben ik actief sinds 2014. En sinds eind 2021 ondersteun ik bezielde ondernemers met beelden die hun verhaal ademen.

Mama lifestyle blog

Workshop authentieke reels – 24/04/23

Wil je graag starten met reels (of heb je er reeds een eerste ervaring mee) maar loop je tegen een aantal muurtjes aan (hoe bedenk je een concept, hoe voeg je tekst toe, hoe voorzie je een toffe overgang, enz.)?

Krachtige content creatie 3 x tips

Als ondernemer wil je content maken die inspireert, resoneert en liefst ook converteert. Kortom; krachtige content die niet enkel de aandacht trekt van jouw doelgroep, maar hen ook aanzet tot actie. Ik geef je graag 3 tips!

AI copywriting tools; een zegen of een vloek?

Op social media vliegen de tips over platformen zoals copy.ai me rond de oren. Zulke AI copywriting tools zouden in een mum van tijd vlotte content aanleveren, van captions tot volledige blogs. Een copywriter? Die heb je niet meer nodig.

Tips voor de “perfecte” Instagram feed

De perfecte Instagram feed, volgens mij bestaat die niet. Hoezo? Dat lees je in deze blog. Ik geef je hierbij ook graag een aantal tips en ideeën om je feed op te frissen en er een totaalplaatje van te maken.

Nieuwe Instagram feature; Reels

Vorige week lanceerde Instagram “Reels”; een nieuwe manier om korte videos te maken en te ontdekken op Instagram. Maar, hoe werkt dat nu juist? Ik heb het alvast voor je getest.

5 tips voor mooie foto’s van je kids

Je wil graag mooie foto’s van je kroost nemen, maar hoe pak je dat nu aan? Wel, met een paar kleine tips kom je al een heel eind. Ik geef je hieronder alvast enkele suggesties mee, zodat je jouw innerlijke mamagrapher helemaal kan laten los gehen.

Hoe maak je je eigen preset in Lightroom?

Wil je graag een eigen stijl creëren die je kan toepassen op al je foto’s? Dan kan je hiervoor een preset gebruiken. Een preset is een bundel van instellingen die je in één keer op een foto (of fotoreeks) kan toepassen. Z’on preset kan je gemakkelijk zelf maken, gewoon via je smartphone.

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: