Nieuwsbrieven

Foto; Sofie Vansteelant

Met zachte, vlotte taal schrijf ik jouw nieuwsbrief.

Nieuwsbrieven zijn als ondernemer een must om zichtbaar te blijven, sales te genereren en jouw netwerk fris te houden. In het schrijven van zo’n mail kruipt heel wat werk, daarom besteden veel ondernemers dit graag uit. Zoek je iemand die nieuwsbrieven kan schrijven die jouw verhaal ademen? Op een zachte manier, zonder te spammen of pushy sales-technieken toe te passen? Ik help je graag!

Hieronder kan je mijn standaard “nieuwsbrief pakketten” vinden, contacteer me gerust voor een offerte op maat.

*Meerkost vervoer indien live-sessie buiten randgemeenten van Kapellen.
*Alle tarieven zijn exclusief btw (momenteel ben ik vrijgesteld van btw).
*Bij deze pakketten gebruik ik fotomateriaal dat jij aanlevert. Wil je graag dat ik een content shoot organiseer? Dat kan! Contacteer me even voor een offerte op maat.


Sense and soul

Dankjewel Evelyne om mijn ideeën in beeld om te zetten. Ik wist niet waar te beginnen maar alle reels zijn zeer geslaagd en brengen dankzij jouw input, meedenken en enthousiasme de boodschap op een krachtige en fijne manier over. Ben er erg blij mee en het smaakt naar meer. Ik raad het iedereen aan!

Saskia Cardinaels – Sense and SoulKersje op de taart

Social media… het helpt je bedrijf vooruit maar hoe doe je dit juist? Mijn contact met Evelyne was meteen goed. Ze kwam met een glimlach bij me aan en gaf duidelijk antwoorden op mijn vragen. (Die ik op voorhand al had mogen doorgeven) Er werd persoonlijk gewerkt en alles wat ik wilde aan bod laten komen kwam voorbij. De uitleg was duidelijk en zeer leerrijk. Ik heb er zeker iets van op gestoken en ging meteen aan de slag met de gegeven tips! Evelyne heeft een zeer aangename stem om naartoe te luisteren. Het was fijn om haar op bezoek te hebben als leraar van dit speciale gegeven.

Ellen Mattheeussen – Kersje op de taart


Zin om samen aan de slag te gaan?

Graag meteen face to face? Plan hieronder een videocall met me in.

%d bloggers liken dit: