Mimea; alcoholvrije spirit boordevol smaak

Mimea

De zoektocht naar een alcoholvrij alternatief is niet vanzelfsprekend. Al zeker niet wanneer je écht een waardige vervanger voor Gin zoekt bijvoorbeeld. Dat besefte ook Tiffany toen haar partner alcohol moest vermijden en ze op zoek ging naar andere opties. Daarom ontwikkelde ze gewoon lekker zelf haar eigen smaakcreatie!

Mimea

Deze heerlijke spirit is het resultaat van maandenlang brainstormen en experimenteren. De term “mimea” betekent “kruiden” in Swahili en dat mag je heel letterlijk nemen. Er zitten namelijk 35 verschillende kruiden in deze lekkere drank! Het is een alcoholvrij destillaat waar je onder andere rozemarijn, tijm, een vleugje peer en granaatappel in terug vindt. Uiteraard zit er ook jeneverbes in én zelfs paardenbloem! Gaaf hé? Paardenbloem is overigens goed voor de lever en de spijsvertering en heeft een vochtafdrijvende werking.

Geen alcohol, geen toegevoegde suikers

Mimea is een alcoholvrije spirit die een toegankelijk en verfijnd alternatief aanbiedt voor een smakelijke gin-tonic ervaring. Behalve alcohol, zal je in deze drank ook geen toegevoegde suikers vinden. Dat klinkt goed, niet?

De perfecte mix is voor iedereen anders. Je kan deze heerlijke spirit bijvoorbeeld combineren met een klassieke tonic of een elderflower tonic. Ikzelf vind hem heel lekker met een roze tonic en enkele rozenblaadjes.

Bovendien is zo’n heerlijke fles tot ongeveer 6 maanden houdbaar na opening en zal je enkele maanden na opening merken dat er andere kruidentoetsen naar bovenkomen. Een drank die je dus blijft verrassen!

Lokaal

Leuk weetje; Mimea is een product uit mijn hometown Kapellen (bij Antwerpen). De sympathieke Tiffany stond voor mijn deur met een mooie fles Mimea en ze straalde zoveel enthousiasme en passie voor haar product uit. Prachtig toch! Ik heb enorm veel respect voor mensen die durven ondernemen en de sprong wagen. En dit is zo’n product waarbij je merkt dat er veel liefde achter schuilgaat.

Momenteel is deze heerlijke spirit te verkrijgen via hun webshop en bij enkele lokale handelaars.

* Deze blogpost bevat gekregen producten

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: