Match Set Love; de leukste muurdecoratie

Match Set Love muurstickers

Ben je nog op zoek naar dé finishing touch voor de kinderkamer? Dan heb ik een heel fijne tip voor jou; muurstickers. Ze bestaan in alle kleuren, maten en soorten en brengen elke ruimte tot leven. Ik testte voor jou alvast de mooie muurdecoratie van Match Set Love.

Push & pull

Ik ben zo’n type dat erg zenuwachtig wordt van het vervangen van een smartphone screenprotector en dat maar al te graag door mijn man laat doen. Om dan met een half oog mee te loeren en me druk te maken omdat het toch niet hélemaal recht hangt of er een pluisje onder de protector is terecht gekomen.

Toen Match Set Love me enkele prachtige muurstickers opstuurde brak het zweet me dus al lichtjes uit. Hoe ga ik die netjes en naar wens op de muur krijgen? Ik nam alvast de info door die ze had meegestuurd en op haar website vermeld staat. Na dit goed gelezen te hebben voelde ik me al heel wat zekerder. Liezel heeft elke stap zorgvuldig neergepend en geeft je hiermee een zeker gevoel om zelf aan de slag te gaan. Bovendien staat ook haar e-mailadres vermeld indien je toch in stickerstress zou schieten, wat me helemaal een gerust hart gaf.

Dus ging ik in de aanslag gewapend met waterpas, washitape en kredietkaart (jup!) met als doel de kindermuren op te vrolijken. Ik volgde nauwkeurig elke stap en waar de eerste sticker me nog vijf minuten kostte, ging het telkens vlotter en vlotter. In no time had ik de push & pull methode bemeesterd. Het ging zo vlot dat de laatste sticker, de “ZZZ…” iets schever uitkwam dan gepland, maar goed, geen kat die dat ziet.

Vrolijke muren

Er hangt nu een speels pastelroze alfabet boven Charlotte’s bedje. En dat maakt me stiekem zo vrolijk! Het leuke aan deze decals is dat je ze in één geheel kan aanbrengen of, net zoals ik deed, knippen en plakken zoals je wil.

Zo ging ik ook aan de slag met de superschattige “muizendeur” set. Dit setje bestaat uit een piepklein deurtje, enkele muisjes en versieringen. Zo fantasierijk!

Braai

De muurstickers van Match Set Love zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en er zijn ook heel wat opties tot personalisatie. Kinderkamerdecoratie, autostickers en trouwversieringen kan je allemaal vinden in deze leuke webshop.

Liezel van Match Set Love is Zuid-Afrikaanse en woont in Nederland. Het is heel mooi om te zien hoe ze deze invloeden laat terugkomen in haar werk. Zo heeft ze zelfs een muursticker waar het woord “braai” in voorkomt, het Zuid-Afrikaanse woord voor “barbeque”. Heerlijk toch!

Altijd al zin gehad om die saaie muur wat op te frissen? Bekijk dan zeker eens de leuke collectie muurdecoratie van Match Set Love.

* Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Eén opmerking over 'Match Set Love; de leukste muurdecoratie'

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: