Mama lifestyle

Dag lieve mama,

Met deze blogposts hoop ik jou te inspireren, enthousiasmeren en motiveren. Want het leven is er om van te genieten. Met jouw gezin, met vrienden, maar zeker ook gewoon op je ééntje.

Daarom schrijf ik over originele uitstapjes, romantische overnachtingen, feel-good items en nog veel meer. Om mijn passie voor het leven met jou te delen.

Leef! En geniet 😉

Mama lifestyle blog

Slapen in een Slow Cabin; hoe wij als drukbezette ouders weer wat rust vonden

De zalige Indian Summer van 2023 mochten we doorbrengen in een Slow Cabin verscholen in het glooiende Pajottenland. Dat mijn man en ik er nood aan hadden, was een licht understatement. Met twee jonge kinderen in huis, zijn job als brandweerman, ik als zelfstandige, de aankomende verbouwingen aan ons dak, … konden we echt wel…

Spelenderwijs leren met de VTech Game & Leer Laptop (Review)

En plots zit ze in het eerste leerjaar. Geen idee waar die baby- en kleutertijd van haar is gebleven, maar nu is de schoolperiode écht begonnen. Dat viel me vooral op toen Charlotte haar eerste huiswerk mee naar huis kreeg. Op korte tijd leren die lieve 6-jarigen heel wat nieuws. Van leren lezen, schrijven tot…

Blankenberge met kinderen; kidsproof én buggyproof.

Als er één badstad is waar kinderen méér dan welkom zijn, dan is het Blankenberge wel. Dé plek om te genieten van de leukste kidsproof activiteiten, gezellige restaurants en uiteraard de zee. In deze blogpost geef ik je graag enkele tips over hoe wij genoten van een weekendje Blankenberge met onze kinderen.

Filmtip; De beste verjaardag ooit (4+)

Zoek je nog een leuke activiteit met de kids tijdens de paasvakantie? Kies voor een gezellig filmuitje! “De beste verjaardag ooit” is een mooie animatiefilm die absoluut in de smaak zal vallen.

Proef Hawaï in Kapellen dankzij Nui Poké

Zin in een vleugje vakantiegevoel? Dan moet je bij Nui Poké zijn. Deze gezellige zaak vind je in hartje Kapellen (yup, mijn hometown). De lekkerste verse poké bowls eet je er ter plaatse of neem je mee naar huis.

6 educatieve Sinterklaascadeaus voor peuters en kleuters

Nog enkele weken en het goedheilig man trotseert weer en wind om elk kinderhartje te verblijden. Wil je als ouder graag dat die lieve Sint niet enkel leuk, maar ook educatief speelgoed door de schoorsteen propt? Dan help ik jou alvast op weg met onderstaande educatieve Sinterklaascadeaus!

Cadeautip; Bonobobox – speelgoed op maat van jouw kind

De feestdagen komen er weer aan. En jup, daar horen traditiegetrouw cadeautjes bij! Ik vind het zelf niet evident om een geschenk te zoeken dat educatief is én bovendien in de smaak valt bij de kids. Daarom vertel ik jullie graag over Bonobobox!

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: