Maak de eerste schooldag (en alle volgende) memorabel dankzij een leuke brooddoos!

Leuke brooddozen

Binnenkort is het weer zover; de eerste schooldag! Voor veel kinderen en ouders best een spannend gebeuren. Klasgenootjes terugzien na de lange vakantie, een nieuwe juf/meester, misschien zelfs een nieuwe school, … . Hoe die dag verloopt heb je niet in de hand, maar je kan alvast wel zorgen voor een leuke brooddoos!

No stress!

Wanneer ik tijd heb, besteed ik graag wat meer moeite aan de brooddozen van de kids en maak ik er iets leuks van. Echter is dit lang niet elke dag het geval. Er zijn ook dagen dat de tijd of zin me ontbreekt, en dat is natuurlijk ook helemaal oké. Op zulke dagen vind ik de accessoires van Flingo wel enorm fijn om toch een leuke toets aan de lunch te geven. Bij Flingo vind je namelijk alles om de lunchpauze op te vrolijken. Van eetbare oogjes, grappige prikkertjes tot hippe Bento Boxes. Zo kan je bijvoorbeeld pretoogjes toevoegen met een geestige prikker of met een eetbare stift een hartje tekenen op de boterham.

Ideetjes voor een leuke brooddoos

Dankzij de accessoires van Flingo kan je vlot een leuke brooddoos samen stellen. Geen inspiratie? Dan vind je hieronder alvast enkele ideetjes!

De leuke brooddoos workshop

Weet je niet waar te beginnen om een leuke lunch in die brooddoos te toveren? Of heb je heel veel zin om lekker creatief aan de slag te gaan? Dan kan je bij Flingo terecht voor “De leuke brooddoos” workshop. Ik heb deze workshop zelf gevolgd en kreeg meteen de creatieve kriebel te pakken. Je wordt er ontvangen met een hapje en een drankje en krijgt allerhande fijne ideetjes om een toffe én gevarieerde lunchdoos te vullen.

Bij de workshop krijg je ook een Bento brooddoos cadeau en mag je uiteraard gebruik maken van het nodige materiaal (zoals prikkertjes) en ingrediënten. Als kers op de taart krijg je een exclusief bezoek aan de Flingo warehouse!

Griet en Sanne van flingo zijn overigens twee supertoffe madammen waar je veel van zal leren én je je ongetwijfeld mee zal amuseren. Bovendien straalden de oogjes van mijn kids toen ze de brooddoos openden die ik had samengesteld, en dààr doe je het toch voor!

Flingo pop-up

Van 14 augustus t.e.m. 10 september 2021 ben je van harte welkom bij Flingo voor een heuse pop-up met gratis demo’s en brooddoosinspiratie. De pop-up gaat door op woensdag en zaterdag van 10u tot 18u en op vrijdag van 14u tot 20u te Atealaan 4J, 2200 Herentals. Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen!

Kortingscode

Wist je trouwens dat Flingo staat voor “Food & Liquids In a New Groovy Outfit”? Je vind er dus allerlei handige en leuke verpakkingen en accessoires voor voedsel en drank.

En oh yes lieve mama (of papa uiteraard); tot eind augustus 2021 is de kortingscode “evelyne10” geldig in de webshop van Flingo. Zo krijg je 10% korting op al die leuke spullen! Ideaal om een hippe brooddoos, toffe Bento accessoires of mooie drinkbus te scoren!

* Deze blog bevat gekregen producten.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: