Spelenderwijs leren met de VTech Game & Leer Laptop (Review)

VTech Game & Leer Laptop

En plots zit ze in het eerste leerjaar. Geen idee waar die baby- en kleutertijd van haar is gebleven, maar nu is de schoolperiode écht begonnen. Dat viel me vooral op toen Charlotte haar eerste huiswerk mee naar huis kreeg.

Op korte tijd leren die lieve 6-jarigen heel wat nieuws. Van leren lezen, schrijven tot rekenen en alles daartussenin. Na een lange schooldag staat onze meid dan ook niet altijd te popelen om haar huiswerk te maken. Maar al spelend leren op haar VTech Game & Leer Laptop? Dat lijkt haar wel beter af te gaan.

Deze kidsproof laptop ontvingen we van VTech en viel meteen erg in de smaak. Uiteraard omdat Charlotte heel fier was dat ze nu een eigen laptop heeft (zo kan ze gezellig naast mama werken). Maar ook omdat ze de spelletjes en oefeningen erg leuk vindt.

Haar favoriete spel is ongetwijfeld “Visuitje”. Dat is een vrolijke game die te vinden is onder “Logica & Spellen” waarbij ze zoveel mogelijk vissen moet vangen in 30 seconden. Dat doet ze door de muis naar links of rechts te bewegen. Die muis zit overigens vast aan de laptop en kan dus niet kwijtraken, handig!

Regelmatig spelen we ook samen op haar VTech Game & Leer laptop. Dan doen we bijvoorbeeld een woordoefening of spelletje met vormen. Het is erg fijn om te zien hoe ze zo spelenderwijs leert. Alhoewel ze uiteraard steeds het liefste de spelletjes van haar voorkeur speelt 😉

Deze kinderlaptop met verlicht LCD-scherm heeft minstens 20 activiteiten en liedjes en is geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Ons zoontje van 3 jaar (bijna 4) speelt er overigens ook erg graag mee. Maar hij krijgt niet altijd de kans, omdat zijn zus het gewoonweg zo’n leuk ding vindt.

Kortom; Charlotte is fan, dus wij zijn dat ook.

*Dit product heb ik gekregen van VTech. Dat beïnvloedt mijn mening in deze blogpost niet.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: