Online cursus; “Krachtig Instagram profiel voor soulpreneurs”

Yes! Mijn allereerste online cursus is een feit. Het werd een beknopte videotraining met concrete tips en inspiratie over een thema waar ik heel bewust voor koos; jouw Instagram profiel.

Ik krijg namelijk regelmatig vragen van ondernemers over hun Instagram profiel. Van “Welke foto kies ik best?” tot “Hoe verwijs ik naar meerdere websites?”. Goede vragen, want een Instagram profiel is jouw online visitekaartje. Het is dus erg belangrijk dat jouw Instagram profiel duidelijk is én jouw doelgroep aanspreekt.

Daarom besloot ik om er een cursus over te maken. Geen urenlange training, maar wel enkele beknopte videomodules waarin ik jou vertel hoe je zelf jouw Instagram profiel krachtiger kan maken. Op een manier die bij jou past én die effectief is. Zodat je jouw profiel ten volle kan gaan benutten.

Deze cursus is op maat van bezielde ondernemers die (zo goed als) nieuw zijn op Instagram of het gevoel hebben dat hun profiel nog wat kracht kan gebruiken. Je volgt de cursus op jouw eigen tempo en kan meteen aan de slag. Bovendien is ook een werkboek voorzien.

T.e.m. vrijdag 24/06 koop je de cursus “Krachtig Instagram profiel” aan launch-korting; voor maar €35 i.p.v. €49. Gebruik de code “LieveJij” bij het uitchecken om hier gebruik van te maken.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: