Online cursus; “Krachtig Instagram profiel voor soulpreneurs”

Yes! Mijn allereerste online cursus is een feit. Het werd een beknopte videotraining met concrete tips en inspiratie over een thema waar ik heel bewust voor koos; jouw Instagram profiel.

Ik krijg namelijk regelmatig vragen van ondernemers over hun Instagram profiel. Van “Welke foto kies ik best?” tot “Hoe verwijs ik naar meerdere websites?”. Goede vragen, want een Instagram profiel is jouw online visitekaartje. Het is dus erg belangrijk dat jouw Instagram profiel duidelijk is én jouw doelgroep aanspreekt.

Daarom besloot ik om er een cursus over te maken. Geen urenlange training, maar wel enkele beknopte videomodules waarin ik jou vertel hoe je zelf jouw Instagram profiel krachtiger kan maken. Op een manier die bij jou past én die effectief is. Zodat je jouw profiel ten volle kan gaan benutten.

De cursus “Krachtig Instagram profiel” is op maat van bezielde ondernemers die (zo goed als) nieuw zijn op Instagram of het gevoel hebben dat hun profiel nog wat kracht kan gebruiken. Je volgt de cursus op jouw eigen tempo en kan meteen aan de slag. Bovendien is ook een werkboek voorzien.

Ik vond het erg belangrijk dat dit een waardevolle cursus werd. Een cursus met concrete tips en inspiratie, maar ook met antwoorden op veelgestelde vragen. Daarom schakelde ik een team van testers in om de cursus ten volle te testen én me de nodige feedback te bezorgen. Dankzij die feedback kon ik finetunen waar nodig en is de cursus écht waardevol geworden.

Meer over deze gloednieuwe online training lees je hier.

Review van één van de testers;

Super waardevol & aan een hele mooie prijs

Wat me echt opvalt is dat de cursus helemaal JIJ uitstraalt. Woorden die dan bij me opkomen zijn:
– jezelf mogen zijn
– vrijheid in welke dingen je wel en niet inzet, geen moetjes
– authentiek

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: