Kinderschoenen bestel je vlot online bij Junior Steps

Online kinderschoenen bestellen

Toen mijn driejarige dochter schreeuwend de schoenwinkel op stelten zette omdat ze àlle schoenen wou (wie neemt nou genoegen met één paar…) besliste ik om de komende jaren online kinderschoenen te kopen.

Zo bestelde ik reeds verschillende keren schoentjes voor haar én haar broertje via online webshops. Recent mocht ik de webwinkel van Junior Steps ontdekken. Zij hebben een mooie selectie kinderschoenen, accessoires en tassen.

Junior Steps

Het leuke aan Junior Steps is dat ze zowel een fysieke winkel (te Zonhoven) als een webwinkel hebben. Bovendien maken ze dankzij hun wenslijst-systeem een mooie connectie tussen beiden. Zo kan je een online favorietenlijst opmaken die je meebrengt tijdens jouw bezoek aan de winkel. Het personeel zorgt voor een vlotte bediening en de kids kunnen terwijl rustig spelen. Hoe ideaal klinkt dat?

Webwinkel

Zelf woon ik niet zo dicht bij Zonhoven, dus hield ik het bij het plaatsen van een online order. Ook daar voel je dat Junior Steps klantenservice belangrijk vindt. Zo staat er op hun website een handige maattabel met tips om de voeten van jouw kids te meten. Ik maakte er alvast dankbaar gebruik van en ontdekte zo de huidige schoenmaat van mijn zoontje; maatje 24.

Bij de producten zelf staat overigens ook telkens aangegeven hoe de schoen valt op vlak van taillering én breedte. Zo weet je of je best een maatje groter/kleiner kan bestellen.

Na wat scrollwerk bestelde ik twee paar schoenen voor mijn 2,5-jarige zoontje; een blauwe sandaal en een bruine sneaker. De sandaal heeft een velcrosluiting en de sneaker heeft veters, maar ook een ritssluiting. Persoonlijk vind ik dat erg belangrijk, want enkel veters vind ik voor die kleintjes best veel geknoei :s

Service

Mijn zoontje is een jonge kleuter en dus heerlijk kieskeurig. De bruine sneakers vond hij helemaal geweldig. Meermaals deed hij er een vrolijk dansje mee. De blauwe sandalen konden hem daarentegen niet bekoren. Ik denk dat hij ze welgeteld 2 minuten heeft aangehad 😀

De sandalen verzond ik dus terug naar Junior Steps. Dat kan vlot via hun retourportaal, binnen 14 dagen na levering. Zo’n 7 dagen later mag je het aankoopbedrag terug op jouw rekening verwachten. Je betaalt enkel de verzendkosten. In de winkel ruilen is uiteraard gratis.

Kortom; online kinderschoenen bestellen gaat vlot én met een vriendelijke service via Junior Steps.

* Deze blog is gesponsord en bevat gekregen producten. Dit beïnvloedt mijn mening die ik in dit artikel neerschrijf niet.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: