Zachte massage vol kracht. Op maat van jou, lieve hoogsensitieve vrouw.

hoogsensitieve massage

Als hoogsensitieve ziel ben ik gauw overprikkeld. Dat kettinkje dat te zwaar rond m’n nek weegt, dat geluid dat plots erg fel binnenkomt of die leuke uitstap met vriendinnen waar ik toch even van moet bekomen. Het kan ferm overweldigend zijn voor me. En dan helpt het om weer even tot mezelf te komen.

Meestal doe ik dat door even afstand te nemen, bijvoorbeeld door te gaan wandelen of met een boek de zetel inkruipen. Maar vandaag mocht ik heerlijk “gronden” tijdens een massage van Daisy Lua.

Geloof me, Daisy heeft een gave. Die voelde ik zodra ik haar gezellige woning (waar het meteen duidelijk werd dat ze haar ziel legt in alles wat ze doet) te Halle binnenkwam. Haar ogen spraken herkenbaarheid en ze stelde me meteen op mijn gemak. Daisy nam écht de tijd om me te leren kennen, mijn comfort zone te bepalen en haar werking toe te lichten. Met me connecteren, dat deed ze. Op een oprechte, eerlijke en respectvolle manier.

Ik heb toch al enkele massages mogen ontvangen in mijn leven, maar nog nooit zo één. Daisy is enorm zachtaardig en creëert een geborgen, veilige sfeer. Dat doet ze aan de hand van authentieke vragen, passende ontspanningsoefeningen en haar zachte aanwezigheid. Ze is zelf hoogsensitief en weet dus als geen ander hoe dat voelt. Haar aanrakingen zijn zacht, maar toch krachtig. Ze volgde volledig mijn flow en bracht me tot rust.

Mijn bewondering voor bezielde personen is groot. Daisy loopt over van bezieling. En wat is dat prachtig om te zien en voelen.

Ze gaf me rust en het gevoel dat ik er mag zijn. En hoe hard ik mijn tekstschrijver-hersenen ook pijnig; woorden schieten tekort om te vertellen wat een prachtige ervaring ze me gaf.

Meer nog, Daisy toonde me hoe krachtig hoogsensitiviteit is. En dat wens ik elke hoogsensitieve ziel toe. Ik kan je de holistische, bezielde massages van Daisy Lua dan ook heel warm aanbevelen.

* Ik heb deze massage gratis ontvangen. Dit beïnvloedt mijn oprechte mening in deze blog niet.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: