Heide City – Picknick

Mijn schoonzusje heeft een gezellige ontbijt – lunch zaak in het hartje van Heide (Kalmthout). Heide City is dé uitgelezen plek om samen met je momfriends te ontbijten, met je kids een taartje te eten of gewoon weg een broodje af te halen voor lunch. Er zijn kinderstoelen aanwezig, kleurpotloden met papier en sinds kort zelfs een verversingskussen.  En bij goed weer is het terras heerlijk voor kids die niet graag stil zitten.

Picknick bij Heide City

Recent biedt Heide City ook een picknick aan. Ideaal voor on the road (als je op reis gaat of een dagje naar de Zoo bijvoorbeeld), maar ook leuk voor een picknick op de Kalmthoutse Heide of gewoonweg bubbelgewijs in je eigen tuin. En dat laatste, dat hebben wij voor jou getest!

Op een heerlijke zondagmiddag haalde ik de picknickmand en het picknickdeken boven en installeerden we ons gezellig in onze achtertuin. Charlotte (3 jaar) stuiterde van blijdschap op en neer toen ze al dat lekkers zag dat mijn man bij Heide City had afgehaald. We hadden namelijk gekozen voor snoepgroentjes met dipje, een wrap kip, kleine belegde pistoleetjes, een slaatje falafel hummus, pannenkoekjes, bananenbrood, cookies én healthy juices. Elk gerecht zat in een afgesloten doosje, waardoor je het gemakkelijk kan vervoeren. Ook zaten er servetjes en bestek bij.

Onze favoriete gerechtjes

Bij Charlotte vielen vooral de snoepgroentjes (én het dipje!) in de smaak, alsook (uiteraard) de pannenkoekjes. Mijn persoonlijke favorieten waren de smeuïge wrap kip en het bananenbrood. En ook de healthy juice (ik vermoed rode biet geproefd te hebben) werd vlot geschonken.

De wraps waren vrij groot voor Charlotte’s kleine kleuterhandjes, maar alle andere lekkernijen waren ideaal hapklaar. Verder waanden we ons helemaal op vakantie dankzij al dit lekkers in onze tuin en hopen we gauw nog zo’n smulmomentje in te plannen!

Ben jij nog op zoek naar een healthy picknick? Check dan zeker eens Heide City! Ze hebben nog heel wat ander lekkers in hun picknick assortiment. Daarenboven bieden ze soms ook “speciallekes” aan, zoals BBQ- pakketten. En uiteraard kan je er altijd terecht voor een lekker ontbijt of lunch!

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

2 gedachten over “Heide City – Picknick

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: