10 Halloween hapjes voor kids

Halloween hapjes voor kids

Het is oktober, de maand waarin zachte zonnestralen magisch spelen met kleurrijke herfstbladeren. En wanneer de dagen korter worden en de schaduwen langer, komt ook de Halloween periode in zicht. Naast griezelen hoort daar natuurlijk ook gepast lekkers bij. Wat dacht je van gehaktbal spinnen, monster brownies of mummy popsicles? *Muhahaha* Lees gauw verder als jouw scherpe dracula-tanden spontaan beginnen watertanden voor de leukste halloween hapjes voor kids.

1. Monster brownies

Brownies zijn àltijd een winner, toch? Dit heerlijk smeuïge chocolade toetje staat met stip bovenaan m’n lijstje. En voor Halloween, maak je er gewoonweg een toffe monster versie van!

2. Oreo spinnen

Je bent niet zo’n fan van spinnen? Deze Oreo spinnetjes brengen daar ongetwijfeld verandering in! Ze zijn niet alleen grappig, maar ook nog eens erg lekker! Oh en poepsimpel om te maken 🙌

3. Halloween popsicles

Popsicles zijn feestelijke cakejes op een stokje die je kan versieren in een thema naar keuze. Voor Halloween maak je er bijvoorbeeld deze leuke mummies of spookjes van!

4. Broodpudding spinnen

Mijn man is een grote broodpudding fan. En zeg nu zelf, een dessertje waar je overschotjes in verwerkt is toch ideaal! In de vorm van een tarantula is broodpudding ook nog eens helemaal Halloween-proof.

5. Halloween cupcakes

Met cupcakes kan je écht alle kanten uit en ze doen de oogjes van jouw kapoentjes gegarandeerd blinken. Hoe tof zijn deze Halloween cupcakes?

6. Griezelige Bento brooddoos

Ook op school kan je de kids laten griezelen door hun brooddoos in thema te vullen. Hier vind je 4 spooky brooddozen om je te inspireren. Wat stop jij morgen in de brooddoos?

Halloween brooddoos

7. Gehaktbal spinnen

Het mag ook eens hartig zijn uiteraard. Na al dat zoets is het tijd voor een gehaktbal spinnetje. En die is meteen ook heel leuk om samen met de kids te maken!

Halloween hapjes voor kids

8. Halloween taart

T’is altijd tijd voor taart! En in oktober maak je er gewoon een Halloween taart van, zoals deze poepsimpele versie van Kitchenmom.

9. Spooky spider cupcakes

Deze spinnen cupcakes lijken zo echt! Durf jij ze te proeven?

10. Halloween marshmallow spiesjes

Gemakkelijk, leuk en met de kinderen te maken; deze spiesjes zijn een ideale kidsproof Halloween hap!

Zo benieuwd welke Halloween hapjes voor kids jij gaat maken dit jaar! Heb je ook een recept dat ik moét toevoegen aan dit lijstje? Laat het me weten in de comments!

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

2 gedachten over “10 Halloween hapjes voor kids

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: