Getest; DIY weefkit van Fyn Bosch Design

Ik heb veel bewondering voor kleine ondernemers, en helemaal wanneer ze handgemaakte producten aanbieden. Via Presscookie kwam ik in contact met Anneke van Fyn Bosch Design. Ze biedt heel wat mooie, decoratieve items aan en daarnaast ook prachtige DIY-kits. En deze laatste heb ik met plezier voor je getest!

Hip!

Weven is weer helemaal hip. Ik weet nog goed hoe ik als kind uren kon doorbrengen achter een zelfgemaakt weefgetouw dus het was pure nostalgie om mijn weefkunsten weer te mogen bovenhalen. Je kan er prachtige creaties mee maken en bovendien is het een rustgevende activiteit.

Fyn Bosch biedt zowel kleine als grote DIY-kits aan, in verschillende kleurcombinaties. De kleuren zijn gebaseerd op botanische prentjes. Ik koos voor “White Lily”. Het pakket bestaat uit een mooi linnen zakje met daarin het weefgetouw met toebehoren, 4 bolletjes touw (in kleurthema), het “White lily” plaatje en een handleiding (in het Engels).

Het weven spreekt voor zich, of misschien ging het zo vlot aangezien ik er reeds ervaring mee had, dat kan ook! In ieder geval was het een heel rustgevende activiteit die snel resultaat gaf. Je kan je zelf laten gaan in het afwisselen van de kleuren en het weefsel achteraf creatief nabewerken, bijvoorbeeld met gedroogde bloemen.

Kidsproof

Mijn 3,5-jarige kleuter Charlotte was meteen geïntrigeerd door het weefgetouw. Het begin ging stroef voor haar en ik vreesde dat ze er misschien nog wat te jong voor was. Maar voor ik het wist was ze goed mee en ging het best vlot. Af en toe moest ik nog eens corrigeren uiteraard, maar wat was ze fier! Bovendien ook een heel goede oefening voor haar motorische vaardigheden. Het was voor ons de ideale mama-dochter activiteit, waarbij we om beurt een rijtje weefden.

Nog op zoek naar een leuk knutselpakketje voor die creatieve vriend(in) of de kids? Dan kan ik je deze leuke DIY-pakketten absoluut aanraden! Er komen ongetwijfeld mooie creaties uit, en het weefgetouw kan je blijven gebruiken voor nieuwe weefsels.

* Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: