Disclaimer

Evelyne Mertens
Foto; Ellen Rombouts

Copyright

Alle teksten op deze blog zijn geschreven door mezelf. Ook het foto- en filmmateriaal, tenzij anders vermeld onder de foto, is door mij gemaakt. Wil je mijn creaties graag delen? Wat fijn! Laat het me even weten en verwijs ook naar me.

Affiliate links

Deze blog is mijn hobby. Er kruipt heel wat tijd en moeite in om mezelf steeds te blijven verbeteren en goede content te blijven aanleveren. Mede daarom maak ik gebruik van affiliate links. Huh, affiliate-watte? Affiliate links zijn links die verwijzen naar een specifieke website of webshop. Indien jij op zo’n link zou klikken en een product of dienst koopt, krijg ik daar een kleine commissie voor. Jij betaald hiervoor geen cent meer, mijn commissie wordt afgehouden van de winst van de webshop. (En nee hoor, rijk word ik er absoluut niet van :)) Op deze manier steun je dus mijn blog, bedankt daarvoor!

Indien een blogpost affiliate links bevat, zal ik dat steeds vermelden onderaan het artikel. Overigens link ik énkel naar websites waar ik helemaal achter sta.

Gekregen producten

Sommige blogposts bevatten producten die ik heb gekregen. Ik neem enkel producten aan die passen bij mij (en mijn doelgroep) en waar ik achtersta. In de blogposts geef ik steeds mijn eerlijke mening weer.

Indien een blogpost gekregen producten of diensten bevat, zal ik dat steeds vermelden onderaan het artikel.

Wil je graag samenwerken? Heb je iets te melden, te vragen of wil je feedback geven? Neem dan even contact met me op via de contactpagina.

%d bloggers liken dit: