De Kleine Keuken; verantwoord en lekker voor de kleinste smulpaapjes

De kleine keuken

De Kleine Keuken is een merk waar onze kids al jaren van smullen en ik sinds kort ook trotse ambassadeur van ben. Ze staan namelijk voor biologische voeding en snacks gericht op baby’s en kids. Hun motto is “Grote veranderingen beginnen klein” en met hun producten willen ze ertoe bijdragen dat elk kind gezond en energiek kan opgroeien. Zo maken ze broodbeleg, koekjes en ander lekkers met minder suikers en met waardevolle ingrediënten zoals volkoren granen, groenten en fruit.

Smullen maar!

Mijn kinderen zijn vooral dol op de lekkere tussendoortjes van de Kleine Keuken. Zo zijn de koekjes een echte hit, vooral de biologische Superheldjes gevuld met appel. Daarnaast zijn ook de Biologische Abrikoosjes en Biologische Rozijntjes erg in trek. Oh en dan heb ik het nog niet over hun nieuwste Abrikoos & Noten Reepjes gehad! Daar staan ze hier thuis helemaal voor te springen.

Broodbeleg

De keuze voor een gezond broodbeleg voor kinderen vind ik niet evident. Gelukkig helpt de Kleine Keuken daar een handig handje mee dankzij hun heerlijk aanbod broodbeleg. Ons zoontje smult graag van de biologische Pasta, een mooi alternatief voor de klassieke choco zonder melkpoeder of palmvet. Het mango & pompoen belegje is trouwens ook heerlijk, bijvoorbeeld op een Mini Cracker Tomaat!

Ontbijtpap

De Kleine Keuken heeft ook andere lekkere producten, zoals de Volkoren Ontbijtpap. Het fijne hieraan is dat je deze ook als vervanging van bloem kan gebruiken bijvoorbeeld voor het maken van pannenkoeken (hier vind je mijn receptje!) of bananenbrood.

Kortom, de Kleine Keuken heeft een mooi gamma aan verantwoorde producten voor onze kleine oogappels. Ik sta er helemaal achter en smul zelf ook al eens stiekem mee 😉

Ze hebben overigens heel wat producten die ook geschikt zijn voor kids met een intolerantie of allergie, zo zijn de letterkoekjes bijvoorbeeld koemelkvrij en zal je geen pinda’s of noten vinden in de Volkoren Ontbijtpap.

* Dit artikel bevat gekregen producten.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: