De Banier opent een pop-up store in De Wilde Zee (Antwerpen)

Pop-up De Banier

Heb jij ooit in de jeugdbeweging gezeten? Dan klinkt de naam “De Banier” jou wellicht bekend in de oren. Het is namelijk dé winkel om knutselmateriaal te shoppen. Vanaf zaterdag 29 april kan dat ook in hun pop-up store Maakba(a)r in het centrum van Antwerpen.

De Banier

Ik herinner me nog heel goed hoe ik als scoutsleidster tussen de rekken van De Banier struinde op zoek naar materiaal en knutselinspiratie. Vandaag uitgenodigd worden voor de vooropening van hun pop-up winkel vond ik dan ook een hele eer. (Insert vleugje nostalgie)

Als commercieel uithangbord voor Chirojeugd Vlaanderen VZW wil De Banier toegankelijk zijn voor iedereen die wil creëren en spelen. Je kan er dan ook betaalbare knutselmaterialen kopen. Helemaal in lijn met hun missie “creëren, spelen en doen”.

Pop-up winkel Maakba(a)r

Sinds zaterdag 29 april 2023 kan je jouw favoriete knutselmateriaal vinden in de pop-up winkel Maakba(a)r in de Schrijnwerkersstraat te Antwerpen. Meer bepaald in de gezellige winkelwijk De Wilde Zee.

Leuk weetje; de rekken in de winkel werden gerecupereerd uit de Gentse boekentoren en zijn een ontwerp van Henry van de Velde. Een creatieveling die meerdere kunstvormen onder de knie had. En dat is ook net wat De Banier wil aanbieden; een ruim assortiment aan creatieve benodigdheden.

Daarnaast wil De Banier met Maakba(ar) ook voor de circulaire weg kiezen. In dat plaatje passen de gerecupereerde rekken uiteraard goed, alsook de huisgemaakte displays.

Verder kan je bij De Banier ook een hele collectie gezelschapsspellen voor jong en oud vinden.

Lekker creatief

Tijdens de vooropening op vrijdag 28 april organiseerde de Maakba(a)r heel wat creatieve activiteiten. Zo zag ik Laura Janssens de ramen mooi decoreren, enkele jongeren jongleren en maakte ik tijdens een workshop een leuke button.

Kortom; dé plek om je te laten inspireren voor jouw nieuwe knutselproject.

* Deze blogpost is niet gesponsord. Ik werd uitgenodigd voor het openingsevent en schreef deze blog op eigen initiatief.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: