Creatieve workshops zoek én vind je op Spot

Spot workshops

Ben jij ook zo’n creatieve bij en wil je graag een workshop zoeken, maar weet je niet waar te beginnen? Dan stel ik jou graag dé AirBnB van de creatieve workshops voor; Spot workshops. Dit is een platform waar je gemakkelijk creatieve activiteiten kan zoeken, vinden én meteen boeken.

Spot workshops

Of je nu op zoek bent naar een workshop voor jezelf, een groep of jouw collega’s; je vindt ze er allemaal. Bovendien staan er ook leuke DIY pakketten op die je kan bestellen om thuis zelf aan de slag te gaan. Van wijncursus, workshop droogbloemen tot een cursus fotografie; als het creatief is, kan je het op Spot vinden!

Op 17 oktober 2021 lanceerde Spot hun nieuwe platform dat er niet enkel heel mooi uitziet maar ook nog eens erg praktisch is. Je zoekt gemakkelijk workshops op basis van type, regio, doelgroep en categorie. Of gewoon op zoekwoord, dat kan natuurlijk ook!

Om de nieuwe lancering te vieren, krijgt iedereen die boekt via Spot in de eerste twee weken na de lancering, een mini gratis “kaarsen gieten DIY pakket”. En ik kan je alvast verklappen dat dit echt een heel leuk pakket is! Momenteel kan je trouwens ook op zoek naar het Golden ticket op de gloednieuwe Spot website. Kom je het tegen? Dan maak je kans op leuke prijzen, zoals goodiebags en kortingsbonnen.

Mijn ervaring met Spot

Op een zonnige zaterdag in oktober volgde ik via Spot een “Kaarsen gieten (beton)” workshop van ABOXx.  Het gebeuren vond plaats in “The Ruby”, een machtig landgoed waar Rubens himself nog heeft gewoond. De locatie en inrichting was prachtig en zorgde meteen voor een fantasierijke sfeer.

Murielle van ABOXx legde elke stap zorgvuldig uit. Het was heerlijk om creatief bezig te zijn, een praatje te maken met andere creatievelingen en bovendien met prachtige zelfgemaakte kaarsen naar huis te gaan. Dankzij Murielle’s duidelijke instructies en jouw eigen artistieke inbreng creeër je namelijk écht unieke stuks.

Kortom, deze workshop (die trouwens ook in DIY pakket bestaat om thuis mee aan de slag te gaan) is een aanrader voor alle creatieve zielen!

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: