Content shoot

Foto; Sofie Vansteelant

Heb jij nood aan voldoende beeldmateriaal om jouw socials de komende maanden te laten bruisen? Beelden die uitstralen wie jij bent en waar jouw zaak voor staat? Die bezorg ik jou graag.

Ken je dat … je hebt een toffe, pakkende caption geschreven en je bent klaar om jouw post online te zetten maar … je hebt geen geschikt beeldmateriaal?

Daar ontzorg ik je graag in. Dankzij een content shoot heb jij voldoende beelden om jouw socials de komende maanden op te fleuren.

Verwacht je aan;

  • Een videocall op voorhand waarbij we de verschillende thema’s en insteken bepalen
  • Zowel foto als video (geen afgewerkte reels – wel korte videofragmenten die jij bijvoorbeeld kan gebruiken in stories of B-roll reels / TikTok) – gemiddeld bezorg ik je zo’n 40 foto’s en 5 video’s
  • Voldoende variatie

Vanuit mijn jarenlange ervaring als content creator weet ik welke shots jij nodig hebt. Als content fotograaf maak ik beelden vanuit gevoel, specifiek voor social media. Beelden die passen bij wie jij bent en waar jouw zaak voor staat. En die bovendien genoeg variatie bevatten zodat jouw online feed geen eentonige collage wordt.

Al meer dan 15 jaar is fotografie een passie van me. Ik volgde reeds verschillende cursussen en vind het heerlijk om een bepaalde sfeer op beeld te vangen. Als creatief generalist leef ik me uit op verschillende creatieve domeinen, zoals foto, video en copy. Echter noem ik mezelf geen professioneel fotograaf. Ben je op zoek naar krachtige portret-foto’s? Dan verwijs ik je heel graag door naar een beroepsfotograaf.

Ik vind het enorm belangrijk dat jij je goed voelt. Omdat dat nu eenmaal is waar ik als persoon voor sta (hence mijn bachelor Sociaal Werk), maar ook omdat dit uitstraalt op foto. Daarom volg ik jouw flow en blijf ik binnen jouw comfort zone. Wil je liever niet met jouw gezicht voor de camera? Dat kan absoluut.

Heb je enkel nood aan productbeelden? Ook dat is mogelijk. Contacteer me voor een offerte op maat.

*Exclusief btw & vervoerskosten

Voorbeeld van een recente content shoot (Studio Stoef);

Wens je graag meer info of wil je meteen boeken? Plan een kennismakingsgesprek met me in;

Zin om samen aan de slag te gaan?

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: