Charlie and the party factory; unieke feestpakketten

Bij ons is het volop feestweek. Want dinsdag werd Leo 1 jaar en vandaag mag mijn man 35 kaarsjes uitblazen. Tijd voor veel ballonnen, slingers en getoeter dus! En dankzij een zorgvuldig samengesteld partypack van Charlie and the party factory is het feest helemaal compleet.

De creatieve Charlotte heeft heel wat ervaring met het plannen van kinderevents en stort zich nu op het vervaardigen van unieke partypacks, originele feestjes in haar atelier en een feestelijke webshop. Lucky Leo mocht zijn eerste verjaardag vieren met zo’n fijn feestpakket van Charlie and the party factory.

Toen het pakket toekwam schoot er langs alle kanten vrolijke confetti uit. Heerlijk toch, zo waren de kinderen meteen erg geïntrigeerd door dat grote pakket. En toen de doos open ging kon de pret helemaal niet meer op. Want dit zat er allemaal in;

  • Een handgemaakte kroon
  • Tijdelijke tattoo’s
  • Een kaartje met strijk patch
  • Een cadeautje voor Leo
  • Een handgemaakte piñata
  • Een “stok” voor de piñata
  • Vulling voor de piñata
  • Versiering voor de piñata
  • Een superhelden maskertje

De kids genoten van een creatief knutseluurtje waarbij ze de piñata versierden en zodus de living vol confetti, slingers en pluimpjes strooiden. En dan moest het allerleukste nog komen, want na het vullen en versieren van de piñata mochten ze zich om beurten met de piñata stok laten gaan. Met een beetje hulp van mama en papa (die daar stiekem ook heel veel pret mee hadden) kwam er een feestelijke lading confetti, ballonnen en snoepjes tevoorschijn. Geloof me, zalig samen gieren en lachen was dat!

Daarna mocht Leo de originele, handgemaakte kroon op. Zodra je iets op z’n hoofd zet, wil hij het er meteen afnemen en bekijken, zodus ook deze kroon. Hij was erg gefascineerd door de leuke versieringen die eraan zaten. Maar, klein schouderklopje voor mezelf, het is toch gelukt een foto te nemen mét kroon op z’n hoofd!

Charlie and the party factory

Het feestje was helemaal compleet met het cadeautje dat leo samen met zijn zus opendeed. Er zat een kids-chef uitrusting in, om van Leo een echte kinderkok te maken. Ik wrijf dus al in m’n handen en hoop dat hij gauw leert chcocoladetaart te maken, hihi.

Ben je op zoek naar leuke versiering en activiteiten om een verjaardag onvergetelijk te maken? Neem dan zeker eens een kijkje bij Charlie and the party factory. De partypacks zijn ideaal voor kids van 4 tot 14 jaar, maar met veel plezier maakt ze een pakket op maat voor iedere jarige, zoals ze voor Leo deed. Alle packs zijn zorgvuldig samengesteld en kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Bovendien is er overduidelijk heel veel liefde ingestoken.

Enkel op zoek naar een leuk cadeautje? Dan kan je ook bij haar terecht, in de webshop!

* Deze blogpost bevat artikelen die ik heb gekregen.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Eén opmerking over 'Charlie and the party factory; unieke feestpakketten'

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: