Bubbles in the sky; ontbijten in een reuzenrad

Ontbijten in een reuzenrad

Romantisch met z’n tweetjes of gezellig met de kids; ontbijten in een reuzenrad is een leuk en origineel uitje. De combinatie van gezellig een broodje eten en genieten van een weids uitzicht over de Antwerpse binnenstad en haar prachtige Schelde is geen alledaagse ervaring.

Met de kids

We hadden ontbijt geboekt voor twee volwassenen, want ik ging namelijk met een vriendin en haar zoontje en nam zelf ook mijn dochtertje mee. Jammer genoeg kan je geen kleine porties ontbijt voor kids bestellen, dus aten de kids gewoon gezellig mee van onze portie. Dat ging ook prima, alhoewel wat meer brood welkom was geweest 😉

De kids waren onder de indruk van het rad en het mooie uitzicht. Het koppeltje in de gondel naast ons zal zeker regelmatig een enthousiaste gil hebben gehoord 😀 Mijn dochtertje wees vrolijk naar de boten die op de Schelde vaarden en de imposante brandweeroefening die op dat moment gaande was. En dat terwijl ze smulde van een croissant en een flesje sinaasappelsap. Voor haar was dat puur genieten. Ze bleef na afloop dan ook maar vragen of we zeker gauw nog eens naar het reuzenrad konden gaan.

Praktisch

Bubbles in the sky vindt plaats in het reuzenrad “The view” in de buurt van Het Steen in Antwerpen. De ligging zorgt ervoor dat je een mooi zicht hebt op de kathedraal (momenteel staat die helaas in de steigers), de Schelde en een groot deel van de koekenstad. Je geraakt er met het openbaar vervoer of met de wagen (parking Zuiderterras bevindt zich vlak naast het rad).

Het Bubbles in the sky arrangement dien je op voorhand te boeken. De dag zelf kan je inchecken vanaf 9u30 en laten de vriendelijke stewards je minstens 30 minuten rondjes draaien. In de gondel mag je overigens met maximum 4 personen en voor de gelegenheid staat er in het midden een tafeltje.

Je kan uiteraard kiezen voor een ontbijt mét of zonder bubbels. Sowieso krijg je een assortiment aan brood en beleg met onder andere ook gerookte zalm en koffiekoekjes. Voor de prijs en meer info kan je terecht op de website van Dineren met beleving.

Kortom, ontbijten in een reuzenrad is een leuke ervaring mét prachtig uitzicht en dus ideaal om te genieten van de mooie Antwerpse stad.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: