Cadeautip; Bonobobox – speelgoed op maat van jouw kind

Bonobobox

De feestdagen komen er weer aan. En jup, daar horen traditiegetrouw cadeautjes bij! Ik vind het zelf niet evident om een geschenk te zoeken dat educatief is én bovendien in de smaak valt bij de kids. Daarom vertel ik jullie graag over Bonobobox!

Wat is Bonobobox?

Bonobobox is een doos met 4 tot 7 speelgoed artikelen geselecteerd op basis van de leeftijd van jouw kind. Deze zorgvuldig geselecteerde items hebben als doel om de zintuigen te prikkelen, de motoriek te stimuleren en jouw kind zelfstandig te leren spelen. Er zit ook telkens een brochure bij met speeltips en informatie over de ontwikkeling van je kind.

De Bonoboboxen zijn beschikbaar voor newborns tot peuters en kleuters van 3 jaar. Je kan kiezen voor een éénmalige verrassingsdoos of een jaarabonnement waarbij jouw kind elke 3 maanden een doos ontvangt (4 dozen per jaar dus). Die laatste is trouwens echt een fijne tip voor een verjaardagscadeau! Want een jaar lang speelplezier, hoe tof is dat!?

Wie zijn de gezichten achter Bonobobox?

Het educatieve speelgoeddozen concept is een idee van Nina, Sara en Lise. Alledrie zijn ze kinesitherapeut binnen de pediatrie. Deze girlbosses hebben dus ervaring met werken met kinderen binnen de psychomotoriek. Ze kregen veel vragen van ouders over gepast speelgoed dat de ontwikkeling van hun kind kan ondersteunen. Daaruit bleek dat het niet vanzelfsprekend is om in het immense aanbod speelgoed te vinden dat past bij de leeftijd van een kind. En zo ontstond Bonobobox!

Mijn ervaring

Mijn zoontje Leo werd recent 2 jaar en ontving de Bonobobox voor “2 jaar t.e.m. 2 jaar en 3 maanden”. Daar zaten 6 verschillende items in. Zowel hij als zijn grote zus Charlotte (4,5 jaar) vonden het heel fijn om ze allemaal te ontdekken. Grote favoriet zijn de tactiele schelpen. Dit zijn vrolijke, ecologisch verantwoorde schelpen die ze op allerlei manieren kunnen gebruiken; sorteren, stapelen, verstoppen, voelen, etc. Ook de kleurrijke schijven zijn een echte topper, die kunnen ze in elkaar zetten om constructies mee te bouwen. Maar ermee gooien doen ze ook graag 😉

Bovendien waren dit allemaal speelgoed items die ik zelf niet zou hebben gevonden in de winkel, maar die duidelijk wél effect hebben op de kinderen, hen uitdagen en goed in de smaak vallen. Kortom; een ideaal cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag!

* Deze blogpost bevat gekregen producten.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Eén opmerking over 'Cadeautip; Bonobobox – speelgoed op maat van jouw kind'

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: