Hoera, mijn blog bestaat 1 jaar!

Blog bestaat 1 jaar

Oh wat vliegt de tijd! Het is reeds exact één jaar geleden dat ik deze blog lanceerde. Met een bang, klein hartje vond ik het enorm spannend om deze stap te zetten. Vroeger had ik reeds een blog over mijn AFS-avonturen in de Filippijnen en later over mijn glasjuwelen-hobby. Maar jaren van verbouwingen en daarna de geboorte van mijn twee schatjes zorgden ervoor dat mijn schrijfkriebel helaas geen aandacht meer kreeg. Na lang getwijfel en zonder mezelf teveel druk op te leggen, lanceerde ik op 28 juli 2020 deze lifestyle mamablog. En zie nu, vandaag bestaat mijn blog 1 jaar!

Wat ben ik enorm dankbaar voor de energie die ik hiervan krijg. Voor de fijne samenwerkingen, het content creatie plezier én vooral voor jou, lieve lezer. Want dankzij jou blijf ik bijleren en vind ik de motivatie om nieuwe artikels te schrijven en mijn blog verder te ontwikkelen. Dus bij deze; een welgemeende DANK U!

Mijn blog groeide het afgelopen jaar traag maar gestaag. Ik vind het erg belangrijk dat ik hier mijn creativiteit kwijt kan én dat het me energie blijft geven. En dat de artikelen die ik schrijf waardevol zijn voor jou. Daarom leg ik mezelf bijvoorbeeld niet op om een bepaald aantal blogs per week/maand te publiceren. Kwaliteit en goesting gaan voor mij altijd boven kwantiteit of KPI’s.

Enkele cijfers

Ben je benieuwd hoe mijn blog het voorbije jaar groeide? Dan deel ik hieronder graag enkele feiten met je;

  • Van gemiddeld 200 maandelijkse bezoekers naar zo’n 700
  • 8800 totale weergaven
  • 85% van mijn lezers is woonachtig te België
  • In totaal 13 reacties op mijn blogposts (meteen een werkpuntje ;))
  • 32 waarderingen
  • 85 abonnees die een notificatie krijgen zodra een nieuwe blogpost online staat

Ik schreef reeds 65 artikelen, waarvan je hieronder de top 3 meest gelezen posts vindt;

Nog heel wat ruimte om te groeien dus! Hop naar een nieuw jaar vol inspiratie, waarde, toffe collabs en vooral veel fun!

Wist je trouwens dat ik op Instagram actief ben als content creator? Daarnaast neem ik met veel plezier freelance opdrachten aan waarbij ik content (zoals Reels of foto-materiaal) maak voor ondernemers.

Heb jij een leuk idee voor een nieuwe blogpost? Een onderwerp dat je hier graag aan bod ziet komen? Feedback, of een andere vraag? Aarzel niet om me te contacteren, ik hoor je graag!

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

2 gedachten over “Hoera, mijn blog bestaat 1 jaar!

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: