Affirmatie kaarten voor positieve vibes tijdens de zwangerschap

affirmatie kaarten zwangerschap

Ben je in blijde verwachting en kan je wel wat goede vibes gebruiken? Dan zijn de affirmatie kaarten van Guiseppina Designs iets voor jou!

Ik heb een zwak voor alles wat handgemaakt is. Dat is één van de redenen waarom ik als blogger graag werk met Presscookie, een platform dat bloggers en creatieve enthousiastelingen bij elkaar brengt. En zo kwam ik in contact met Maria Jose van Guiseppina Designs

Affirmatie kaarten

Maria Jose maakt producten met een positieve toets (zoals affirmation cards) waarbij de “good vibes” voorop staan. Recent lanceerde ze een nieuwe limited collectie affirmatie kaarten, specifiek voor zwangere dames. Deze set bestaat uit 15 kaarten die ze zelf heeft ontworpen en geïllustreerd en zit in een mooi zakje. Elke kaart bevat een positieve affirmatie die je kan ondersteunen tijdens jouw zwangerschap.

De affirmatie kaarten zijn een reminder om op het positieve te focussen tijdens de zwangerschap en negatieve gedachten zoveel mogelijk opzij te zetten. Zo is er bijvoorbeeld een kaart waarop een kolvende dame staat met de tekst “My body is powerful and perfectly equipped to birth this baby”. Een quote die je voor jezelf kan herhalen, of gewoonweg de kaart regelmatig bovenhalen en bekijken.

Marie Jose beschrijft de kaarten als een dagelijkse reminder om te focussen op self-love en self-care. Zij neemt elke dag één kaart en zet die naast haar computer. Maar je kan de kaarten natuurlijk ook gebruiken tijdens journaling of gewoonweg aan de muur hangen.

Palo Santo hout

Daarnaast vind je bij Guiseppina ook andere feel good items zoals heerlijk geurend Palo Santo hout dat ethisch geproduceerd is in Peru. Deze 100% natuurlijke sticks zijn gemaakt van gevallen takken die 7-8 jaar op de grond hebben gelegen vooraleer ze verwerkt worden. Tijdens dit proces verkrijgt het hout zijn aromatische eigenschappen. Het ruikt heerlijk intens en is bijvoorbeeld fijn tijdens een relaxmoment zoals meditatie.

* Deze blog bevat gekregen producten.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: