Activiteiten

Wandelen in Stabroek

3 x wandelen in Stabroek mét kinderen

In deze blog vertel ik je over 3 gebieden in Stabroek waar je heerlijk kan wandelen met de kids. Korte, gemakkelijke wandelingen waar ze onderweg ook fijn kunnen spelen en ontdekken.

Hoe vind je de ideale vakantiewoning

Vakantie met kinderen; hoe vind je de ideale vakantiewoning?

De juiste vakantiewoning is cruciaal voor een geslaagde vakantie. In deze blog geef ik je tips om op zoek te gaan naar jouw ideale vakantiewoning.

Win je eigen kinderfeesttafel én een fotoshoot via Table in a Box

Dankzij de wedstrijd van Table in a box kunnen kinderen hun ideale feesttafel ontwerpen. De winnaar(s) krijgen hun droomtafel alsook een fotoshoot cadeau!

Paaseieren vullen

10 x zelf paaseieren vullen

Vul zelf paaseieren voor de traditionele paaszoektocht! In deze blog vind je 10 ideeën om zelf verstopeieren te vullen.

Blotevoetenpad te Kapellen

Wist jij dat Kapellen een eigen blotevoetenpad heeft? Het is een ideale speelplek voor de kleinste avonturiers!

Wasmand als slee; de beste Ikeahack ooit!

Het sneeuwt! Heb je geen slee in huis? Dan is deze Ikeahack ideaal voor je! In een mum van tijd bouw je een wasmand om tot slee. Dolle pret!

Gezelschapsspellen voor kleuters

De leukste gezelschapsspellen voor kleuters

Gezelschapsspellen zijn ideaal entertainment, educatief en bovendien stimuleren ze ook andere vaardigheden. Maar welke spellen zijn geschikt voor kleuters?

Waar vind je het uitkijkplatform aan het Stappersven (Kalmthoutse Heide)?

Het nieuwe uitkijkplatform geeft je een prachtig zicht over het Stappersven. In deze blog lees je meer over het platform, waar je het kan vinden en hoe je er het makkelijkste naartoe gaat.

Knutselen met kids

Knutselen met kids; inspiratie

Knutselen is een leerrijke en creatieve bezigheid voor kids. Ben je op zoek naar een kant-en-klaar pakket of naar originele ideeën? Dan help ik je graag op weg!

Museum aan de Stroom

Museum aan de Stroom (Antwerpen)

Het MAS is dé blikvanger van de wijk “het eilandje” en telt maar liefst 10 verdiepingen. Bovendien kom je er heel wat te weten over Antwerpen, de Schelde, de haven, en nog veel meer.

Kasteel Ravenhof

4 x wandelen langs kastelen

Wandelen met kids is zoveel avontuurlijker wanneer je onderweg een indrukwekkend kasteel tegenkomt. Vertel er iets bij over een heldhaftige prinses en de tocht kan niet meer stuk. Vier keer inspiratie voor wandelen langs kastelen vind je hier!

3 minder gekende kidsproof routes in Grenspark Kalmthoutse Heide

Deze drie wandelroutes in Grenspark Kalmthoutse Heide zijn ideaal met kids. Ze zijn niet te lang en bieden veel afwisseling. En bovendien zijn het minder gekende routes. Ken jij ze al?

Indoor activiteiten met kids

Nu de dagen weer wat korter, kouder en vaak ook natter worden, is het niet altijd evident om de kids bezig te houden. In deze blog bezorg ik je daarom graag enkele ideëen ter inspiratie.

Blotevoetenpad

Trollen zoeken & blotevoetenpad in De Schorre (Boom)

Wist je dat De Schorre een blotevoetenpad heeft van maar liefst 900m lang en dat er zeven reuzegrote trollen verscholen zitten? Een ideale uitstap voor het hele gezin!

Kalmthoutse Heide; tips voor met kids

De diversiteit van het landschap maakt Grenspark Kalmthoutse Heide zo’n populaire trekpleister. Je kan er namelijk zowel bossen, heidevlakten als zandverstuivingen (duinen) vinden. Sta je te popelen om samen met je kids deze prachtige natuur te ontdekken? Dan geef ik je graag enkele tips mee.

4 x originele restaurants met buitenspeeltuin in Noord Antwerpen

Gezellig een wijntje drinken, olijfje prikken en terwijl de spelende kids in het oog houden. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Dan heb ik speciaal voor jou een lijstje gemaakt van originele restaurants met buitenspeeltuin in het Noorden van Antwerpen.

3 x wandelen in Kapellen mét kinderwagen

Gaan wandelen, ik vind het heerlijk. Maar met onze kleinste spruit is het wel zo gemakkelijk om met de kinderwagen op pad te kunnen. Dus deel ik hierbij graag met jullie 3 kinderwagen-proof wandelingen in Kapellen.

Domaine de Chevetogne

Het provinciaal domein van Chevetogne is een prachtig gebied dat zich uitstrekt over 550 hectare. Er zijn heel wat activiteiten te beleven op het terrein, zoals minigolf, een kinderboerderij, tuinen, speeltuinen, bootje varen, etc.

%d bloggers liken dit: