4 x originele restaurants met buitenspeeltuin in Noord Antwerpen

Gezellig een wijntje drinken, olijfje prikken en terwijl de spelende kids in het oog houden. Af en toe mogen meespelen of een kusje op een knie geven om dan je kroost bij elkaar te kunnen roepen met de zin “de frietjes zijn er!”. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Dan heb ik speciaal voor jou een lijstje gemaakt van originele restaurants met buitenspeeltuin in het Noorden van Antwerpen.

De Bosrust

Helemaal in het Noordelijkste puntje van Antwerpen vindt je dit kinderparadijs. Een grote speeltuin met toestellen voor jong en oud, trampolines, springkasteel en minigolf. In de zomer kan je er zelfs op avontuur in een heus maisdoolhof! In De Bosrust kan je gezellig iets drinken of eten terwijl de kids zich uitleven.  

Bar Castel

In mijn wilde jaren was “de Castel” dé plek om uit je dak te gaan. Tegenwoordig is er Bar Castel, waar je je nog steeds kan laten gaan, maar dan in een loungezetel aan een dagmenu 😉 En de kids kunnen zich uitleven in de twee speeltuinen. Er is namelijk een kleine speeltuin voor de jongste deugenieten en een grotere speeltuin voor de overige avonturiers.

Perron Noord

Niet de allergrootste speeltuin, maar wel een orginele. Bij Perron Noord kan je immers een klimrek vinden in de vorm van een vliegtuig. En er zijn zelfs enkele diertjes te spotten links van het hoofdgebouw. Fijn is ook dat je er vlakbij kan wandelen in het mooie militair domein en de vliegtuigen kan zien opstijgen en landen op het aangrenzende vliegveld. Kies voor een ijsje of pannenkoek en de dag kan niet meer stuk.

Kiekenhoeve

In de Kiekenhoeve kan je genieten van een lekkere maaltijd en kunnen de kids terecht in het speeltorentje. Het leuke aan deze plek is dat het naast het gratis toegankelijke karrenmuseum ligt. Daar kan je een uitgebreide collectie aan oude karren bezichtigen (meer dan 300 voertuigen!) en zijn er ook andere leuke ontdekkingen te doen, zoals de speelhut of het insectenlabo.

Ken jij nog leuke restaurants met buitenspeeltuin in regio Noord-Antwerpen? Laat het me gerust even weten!

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: