3 x apps voor de leukste Insta stories

Instagram stories geven je de mogelijkheid om content voor een beperkte tijd (24u) te delen. Het leuke is dat deze content helemaal niet perfect gepolijst hoeft te zijn, integenstelling tot de traditionele feed. Het mag net lekker raw en authentiek zijn. Wil je jouw stories een samenhangende look geven, een mooie foto collage maken of er een origineel bewegend beeld van maken? Check dan zeker de onderstaande apps, die jouw stories naar een hoger niveau tillen.

  • StoryArt – Mijn persoonlijke favoriet. Deze app heeft een gratis versie waar je al heel wat mee kan doen. Je vindt er sjablonen voor stories en highlights. Zowel bewegende stories (denk; fade in / fade out, bewegende carrousel, etc), als statische posts, maar ook sjablonen voor text. Zodra je een template hebt gepersonaliseerd, kan je deze vlot delen in jouw Insta stories, of via een ander kanaal.
  • Mojo – Mojo is iets beperkter in het aantal sjablonen die de gratis versie je biedt. Maar de app heeft wel enkele heel fijne bewegende templates (ook in de gratis versie), zelfs met bewegende text elementen. Wil je een unieke story, dan moet je hier zijn!
  • StoryLight – Highlight Cover – Met deze app maak je geen stories, maar wel highlights voor je stories. Ook hier heb je een beperkt aantal highlights in de gratis versie. Ugh, highlights, wat is dat? Wel, dat zijn die rondjes die je op iemands profiel kan vinden tussen de bio en de feed. Als je op een highlight klikt, krijg je alle stories te zien die daar onder zijn gesaved. En om het geheel wat mooier te maken, kan je het dus opfraaien met een “cover” voor elke highlight.

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: