3 x apps voor de leukste Insta stories

Instagram stories geven je de mogelijkheid om content voor een beperkte tijd (24u) te delen. Het leuke is dat deze content helemaal niet perfect gepolijst hoeft te zijn, integenstelling tot de traditionele feed. Het mag net lekker “raw” en authentiek zijn. Wil je jouw stories een samenhangende look geven, een mooie foto collage maken of er een origineel bewegend beeld van maken? Check dan zeker de onderstaande apps, die jouw stories naar een hoger niveau tillen. Drie apps voor de leukste insta stories!

1. StoryArt

StoryArt is mijn persoonlijke favoriet. Deze app heeft een gratis versie waar je al heel wat mee kan doen. Je vindt er onder andere sjablonen voor stories en highlights. Zowel bewegende stories (denk; fade in / fade out, bewegende carrousel, etc), als statische posts, maar ook sjablonen voor text. Zodra je een template hebt gepersonaliseerd, kan je deze vlot delen in jouw Insta stories, of via een ander kanaal.

2. Mojo

Mojo is iets beperkter in het aantal sjablonen die de gratis versie je biedt. Maar de app heeft wel enkele heel fijne bewegende templates (ook in de gratis versie), zelfs met bewegende text elementen. Wil je een unieke story, dan moet je echt hier zijn!

3. StoryLight – Highlight Cover

StoryLight – Highlight Cover is een app waar je geen stories mee maakt, maar wel highlight afbeeldingen voor je stories. Ook hier heb je een beperkt aantal highlights in de gratis versie. Ugh, highlights, wat is dat? Wel, dat zijn die rondjes die je op iemands profiel kan vinden tussen de bio en de feed. Als je op een highlight klikt, krijg je alle stories te zien die daar onder zijn bewaard. En om het geheel wat mooier te maken, kan je het dus opfraaien met een “cover” voor elke highlight.

Het allerbelangrijkste is uiteraard een app vinden die jouw stijl weergeeft. Ik ben er zeker van dat je in één van bovenstaande apps wel jouw smaak zal vinden. Veel story-plezier gewenst!

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

Ben jij ondernemer en ontvang je graag social media tips?
Schrijf je dan gauw in voor mijn nieuwsbrief. Ik zal je niet spammen, dan beloof ik je :)

Bedankt voor jouw inschrijving! Weldra ontvang je een eerste mail van me met social media tips.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Bij deze geef ik Evelyne Mertens de toestemming om mij nieuwsbrieven per mail te verzenden. Evelyne Mertens zal jouw gegevens verwerken volgens de GDPR wetgeving.
%d bloggers liken dit: