Fruitfunk; vegan en verantwoord snoep

Mijn dochtertje Charlotte is een echte zoetekauw (ze heeft het van geen vreemde 😉). Koekjes, snoep, taart, noem maar op, het kind gooit het met plezier achter haar kiezen! Maar als mama vind ik het belangrijk om haar een goed en gevarieërd eetpatroon aan te bieden. Dus ook op het vlak van zoetigheden ga ik steeds op zoek naar kidsproof lekkers.

Zo kwam ik terecht bij Fruitfunk. Zij maken leuke én verantwoorde snacks voor kids. Hun snoepjes worden gemaakt van fruit en zijn bovendien vegan. Doordat de producenten het vocht op een heel snelle manier onttrekken van het fruit, blijven de vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen uit het fruit bewaard. De producten van Fruitfunk bevatten voedginsvezels die ervoor zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam. Het gevolg hiervan is dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de vezels een bijdrage leveren aan de verzadiging.

Wij kregen van Fruitfunk enkele leuke snoeppakketten thuis gestuurd die we uitgebreid voor jou hebben getest.

In hun assortiment hebben ze onder andere fruit bites, fruitbars en fruit sticks. Gemaakt van aardbei, banaan, appel of ander lekker fruit. Charlotte lust ze allemaal even graag! (En ikzelf stiekem ook, hihi) De verpakkingen zijn heel kleurrijk, en er zijn bijvoorbeeld Unicorn, Paw Patrol en Peppa Pig edities. Ik hoef je niet te vertellen dat Charlotte een vreugdedansje deed toen ze die leuke snoepzakjes zag “met een paardje op”. Het enige nadeel? Dat die zakjes veel te snel op zijn 😃

Fruitfunk heeft trouwens ook verantwoorde tussendoortjes voor volwassenen. Benieuwd? Check dan even hun site voor meer info. Gebruik de code “evelynemertens” bij het uitchecken voor 10% korting (enkel geldig op producten die niet reeds in promotie staan)!

Gepubliceerd door mertensevelyne

Een doodgewone mama die verslaafd is aan chocolade, Instagram en af en toe een goed glas wijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: